Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacok
csendes tag
válasz
T_Stark #9002 üzenetére
A 32 bites win7 csak 4gb ot kezel elvileg elég de inkább 64 est rakj rá! Az intel atom és E-450 kisgépeken az általam kedvelt Kmplayer nem volt hajlandó szaggatás mentesen lejátszani a fullHD-Blu ray tartalmakat ezt csak a MPC-HC tette. Klassz ez a kis E-450 gép és még az 5 éves játékok is futnak rajta rendesen!
-
Freiherr
őstag
válasz
T_Stark #9154 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is ezzel.Ezekre a dolgokra nagyon zsír cucc ez a kis Brazos,én is ilyen lapit vettem nemrég.Bőven jó nekem,az asztali meg csak itt porosodik szinte,már nem nagyon játszom,lehet piacra is dobom,más talán még ki tudja használni a felesleges potenciált.
-
válasz
T_Stark #9150 üzenetére
Hát ha csak napi használatra kell egy masina, akkor a Brazos jó választás volt. Már próbálom fateromat fűzni, hogy majd a P4-es masináját egy ilyenre kellene lecserélni. (Elég öregecske már és hát a fogyasztás csökkentése sem utolsó szempont. Csak ugye ehhez előbb az kell, hogy valami besz@rjon a gépében és előadom az "úgysem lehet már ilyet kapni" jellegű szöveget.
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest