Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZperX75

addikt

válasz csongi #4872 üzenetére

Elsődleg dolog amit tudok ajánlan 1000Ft kb 15m-es kábel cseréld le elsőhangon.
    Sok esetben okoz ,érintkező oxidációjából ilyen gondot.
    Nekem vagy jó ,vagy nem a nem.
    Az azt jelenti ,hogy szakadozik,és nincs net.
    Ha jó akkor teljesen okés! :U
    Nekem, mikor a hiba jelentkezik,
    akkor ilyenek a jelenségek
    (ez még mindig elvileg egy 25M/5M kábelnet egy Cisco EPC 3925-ös modem router)

általában ez az eset,lent a sarokban látszik ,hogy van net kapcsolat,de veb sem jön be,és
    a torrent kliens sem mükszik.

ilyenkor veb megy ,de baromi lassú,akadozik(ez wifin és vezetékkel egyaránt.

Vagy így jelenttkezik,internet elérésem az van!
    De veb az semmi,persze torrent nem megy

a teszt le sem fut!

Igazság szerint
    5ms ping-nek kellene lennie!+26Mbit fel és 5.41Mbit le(nap nagyrészében müködik,csak..
    nem 5ms a ping hanem 15-25ms(olyan ,mintha Sopronból kapnám a netet ,itt pesten)
    Nagy ritkán 5-6ms-os akkor érezhetően multiplayeres játékok is szebben futnak.

Szolgáltató nem csinál már semmit,ezt be kell nyelni sajna.

Nagy ritkán nem segít az újraindítás,akkor azonnal telefonálok nekik!
    De általában segít!(csak had ne kelljen már ezzel szarakodni,nem vagyok itthon ,és nincs net távoli használat sem megy akkor megőrülök,és igazábol az idegesített teljesen fel,mikor X4-es CFx konfigem ment 24/7-be,...nem vagy otthon 1 hétig 2-3ezer forint mínusz :W na az (kurvára baszta) bocsánat a kifejezésért,a csőröm.

A windows,hivatkozás a dns hibára!
    A szolgáltató (nagyon nagyon nehezen,tuljdonkép pénzert akarta,de kivívtam ,hogy ezért már ne kelljen fizetnem +1 óra reklamálás) adott 2 db DNS IP címet,és segített beálítani egy műszerésszel!

Új hozzászólás Aktív témák