Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
Az 512-es az 400MHZ-es Kingstone. a 2 256-os az ne tudom mert kiszettem de nem láttam rajta semmit. Esetleg a biosban vagy hol tudom megnézni h azok mhz-esek? egyébként kicseréltem a tápot 400W-os Chieftekr és a procihő az 9 fokal esett. De engem is érdekel h a memóriák 400MHZ-esek-e.
-
Smallfont
tag
válasz
(Bundás) #3987 üzenetére
rossz helyen volt a tizedes vessző
. Igen ez a Volcano TT hűtés van rajta és még plussz 2 procihűtőnek a ventillátora hűti a házat
.. KURVA HANGOS!!!! De már megtanultam aludni mellette
.. Az órajelekhez akkor ne nyúljak most? Ja és paszta van bőőven és nincs lesarkazva se a proci.. A hőmérséklet is most 46 Fok és nem megy max fordulaton a venti...még csak az kéne!!!
És még annyit h sose nyúltam a CPU feszültséghez csak az órajelhez..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
válasz
(Bundás) #3985 üzenetére
nem adtam feszültséget neki plusszban SCak az órajelet húztam meg neki. Őszinte leszek nem nagyon próbálgattam drasztikusan húzni. Így nem is tudom hogy hogyan kell konkrétan de nagyon szeretném elérni a 2200-2300 MHZ-et a ramok azok érdekesek
erededtileg dualban volt benne 2x 256 MB-os és én mellébiggyesztettem egy 512-es Kingstone-t. A procihűtő pontos típusát elflejettem sajnos. De nagyon nagy. 3lapátos ventivel és Full réztestel mármint a bordát illeti. Szabályozható fordulatszámmal. 5700ig és pesresz Thermaltake. Mondd el kb h hogy csináljam a proci húzássát kérlek. Emeljem a feszúltséget is neki? a szorzó az stabilan 11.5 mert ennyit tud. és 17.3-on Volt a feszültsége a CPUnak ha jól emlékszem.
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
hát igen az órajellel most szórakoztam kicsit. felvittem 11.5 X 200 MHZ-re a dologt így kaptam kereken 2300MHZ-es prociteljesítményt és a CPU hőmérséklet 49-50 C fok volt. Ez mind szép és jó. De a Windowsig nem jutottam el. És Itt gondolom azt h kevés neki ez a tápegység. Mert még rá van kötve a 7600 GS is aminek minimum kell 300W... pedig már élveztem h nem melegszik a proci és 2300MHZ-en fut a 2600+-os AMD
-
Smallfont
tag
válasz
tomcsi23 #3979 üzenetére
Megy az csak melegszik. Egyébként FSP táp 300W-os. Vagy csak nem merem húzni jobban mert már produkált 60C fokokat régebben most 49-en megy és 2000MHZ-en fut. alapból 1800-on fut ez de mások már tolták ezt 2500 környékére is..Pedig nagyon NAGYON erős hűtés van a CPU-n és még sok más ventillátor plussz egyet beépítettem a CPU felé a ház oldalára gyönyörűen kifúrt házoldallal. Szóval nem értem mi a baja vagy valamit én csesztem volna el az állításnál?
Ha valakinek van tapasztalat 2600+ vagy hasonló XP-s proci húzúsban egy AMIT AN=-es vagy hasonló alaplapon akkor kérem ossza meg velem merrt KELL A KRAFT!!
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
Sziasztok!! Kérdésem van AMD Athlon XP 2600+-os procim van egy ABIT AN7-es alaplapon. És nem tudom jobban felhúzni 2050Mhz fölé mert nagyon bemelegszik..Pedig pont ezért vettem rá egy GIGA BAROMI NAGY Thermaltake szabályozható proci ventit réz bordázottat. Tehát venti hűz mint az állat de a procit nem tudom nagyon húzni ennek ellenére sem. Arra yganaxom, h a 300W-os tápot lekéne egy 400W-osra és akkor már javul a helyzet. Mia véleméynetek erről? Most vettem bele új VGA-t GDDR3-as Geforce 7600GS-t 256 MB És eleve akarok ezért nagyobb tápot. Szóval a nagyobb táp cseréje megoldhatja a procibajomat is akár? És mennyire lehet felhúzni ezt a procit? várom az infókat pápá!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PNY Quadro P400 2GB GDDR5 PCi-e videokártya 3xMiniDP
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest