Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
Újabb kérdésem Athlon XP tulajdonosokhoz.
Nem indul a Call of Duty: World at War a procin, mert nem támogatja az SSE2-t.
A COD4-nél egy fájl átnevezésével orvosolni lehetett a problémát.
A Call of Duty: World at War fórumban nem volt rá válasz de ott is felteszem a kérdést.
Nincs valami tapasztalatotok azügyben hogy lehetne működésre bírni?Előre is kösz.
-
-
Ledfold
tag
válasz
(Bundás) #5798 üzenetére
Hú köszi Bundás!
Ez a kép nagy segítség volt. Így már el tudom képzelni a hűtő rögzítését. Gondolom a kapcsot a bordához adják.
Lehet hogy elég lenne ha egy 12 cm-es venti lenne közvetlenül a borda fölött a ház oldalában és onnan fújná be a levegőt lassítva. Ha elég jó a borda hatásfoka akkor lehet hogy ez is elég. -
Ledfold
tag
válasz
(Bundás) #5796 üzenetére
Szia Bundás!
Van egy Athlon XP 2500+-om, meg egy Sempron 2800+-om, mind a kettő Socket A tokozású, NF-S lapokban.
Az én gépemben van az XP 2500+ van rajta egy fél éves Spire Whisperrock IV. Ami a gyári adatok alapján 19 dB. A régebbi Titán hűtőmhöz képest halkabb, de a gyári adatot nem hiszem el, mert szerintem hangos.
Most egy Thermalright SI 97-t próbálok majd szerezni ha tudok elfogadható áron. Hallottam olyat hogy létezik 92-120 mm ventilátor adapter. Azt rátenném és lassítva járatnék rajta egy 120 mm-es ventit.
Ha ez beválik akkor ugyanezt tenném a Sempronra is, mivel az azon lévő gyári AMD hűtő is öregszik lassan. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne. Szerintetek mi a leghalkabb hűtő Athlon XP-re?
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van egy 2500+ Bartonom. Na most ennek a magján van egy egy kis kiálló bigyó, olyan fél-negyed miliméter körüli. Emiatt nem fekszik fel rendesen a hűtő. Természetesen van rajta paszta de gondolom lehetne jobb a hűtés ha ez a bigyó nem lenne rajta. 4-5 éve használom és semmi gond nincs vele csak az útóbbi időben felmerült az ötlet hogy halkabb (lassabban forgó) ventit tegyek rá. Nagy melegben nyáron volt már hogy túlmelegedett egyszer és sípolt is az alaplap. Tehát így esélytelen lassabb ventit rátenni.
Lehet valamit kezdeni ezzel vagy inkább ne flexeljem le....?
Ti tallálkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700G OEM (egyszer tesztelt)
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- I5 12600k processzor 59000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest