- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Az elég is. Nekem 230*11 volt a legtöbb amit meg mertem próbálni a 3200+-osomon, azon ment fél órát 1.8V-al. De nem teszteltem tovább, hogy bírja-e, vagy elég-e a kevesebb fesz. Majd ha nem lesz elég a 215*10-11, akkor megnézem.
Most 210*9-en, vagy 210*10-en megy, ez elég mindenre egyelőre (Doom 3 azni nem szoktam).
-
Trak
addikt
11*205 az már jó, az már 3200+ felett van. Próbálj meg egy kis plusz feszt adni, mondjuk egyelőre 1.7-et, és úgy megpróbálni mondjuk 10*210-en.
De a fesszel nagyon vigyázz, a maximum amit ezek a procik elviselnek az az 1.85, de 1.8 fölé ne menj szerintem.
És ennek a növelésével egyenes arányban nő a proci hőmérséklete is majd (persze magától a tuningtól is). Milyen procihűtőd van? -
Trak
addikt
Akkor viszont mégis van egy majdnem biztos tippem
Rakd fel az FSB-t 200ra 166-ról, és érzékelhetően gyorsabb lesz. Ezt valószínűleg bírni fogja. Persze csak akkor, ha nem lockos. De ezek nem szoktak azok lenni. Bár még mindig azt mondom, hogy próbálgasd...
szerk: amúgy most látom mekkora baromságot kérdeztem az előző hsz.-emben
Illetve milyen hülyén...
Azt akartam kérdezni, hogy 333-as FSB-s, vagy 400-as. Biztos álmos voltam már.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ezért kár volt új témát nyitni....
Beírod a keresőbe, hogy tuning és kapsz egy csomó 2500+, 2600+, 2800 tuning topikot, amikben megtalálod a válaszokat, mert az összeset ugyanúgy kell tuningolni...
Vagy az FSB-t, vagy a szorzót állítod feljebb, de mindig csak kis lépésekben, tesztelgerve, hogy stabil-e a gép. De ha nem értesz hozzá, akkor vigyázz, mert akár tönkre is teheted az alaplapot, vagy a procit, Inkább bízd tapasztaltabb emberre, majd ő megmutatja, utána már Neked is könnyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest