Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Üdv! Melyik FM2-FM2+-os proci hajthat ki egy GTX960-at? Nem szeretnék mindent cserélni,de a proci még beleférne. A gép többi része maradna!
-
Pehi
senior tag
Pedig bíztam benne,mert ahogy néztem játékok alatt monitorozva jóócskán hagy a prociba a VGA. Ha húztam a procit,szinte semmi nem változott FPS téren,de amikor a VGA-rántottam meg megnőttek az eredmények rendesen! Ha logikusan gondolkozok,szerintem VGA limit van. Akkor ezek szerint a legerősebb FM2 vagy FM2+- os proci nem elég egy 50 ezres kártyához?
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Egy 860 K-s procihoz szerintetek melyik VGA menne jobban? GTX 950 vagy egy GTX 960 4GB. Jelenleg egy GTX 750 2GB van a gépbe,de nem tudom hogy kihajtana-e ennél jóval erősebbet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged