Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés ,de :
Én ugye HDMI-s monitort szeretnék venni (fentebb megtaláljátok melyiket pontosan)
és az alaplapon amit veszek majd azon van HDMI ,szóval 1 HDMI kábellel simán összetudom dugni a gépet a monitorral hogy legyen kép ? Ha nem megy úgy akkor inkább veszek valami IPS paneleset mint Salieri -
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék építeni magamnak egy APU-s gépet.
A konfigot a gépösszerakós topicban már bemutattam ,és elvileg jó lenne.
Viszont az alaplapra amit kinéztem :
Asrock FM2A75 Pro4-M
Azt írták ,hogy eléggé le van húzva itt a fórumban ,mert sok embernek gondja volt vele.
Helyette 20k alatt mit ajánlotok ?
Giga GA-F2A85XM-HD3 -et néztem ki ,az árban az Asrock-é körül mozog , és a Gigának A85X chipsete.720p játékra lenne , + majd ha kijön a KAVERI akkor arra cserélném a Trinity-t + menne bele egy 7770-es.
A megkötésem csak annyi hogy az alaplapon legyen HDMI.Ezzel a RAM-mal jól menne szerintetek ?
A memória támogatási listákba nincs nagyon benne ,de gondolom az csak annyit jelent hogy nem tesztelte vele a Cég/cégekItt a gép amit összeraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest