- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karaya
tag
-
0xmilan
addikt
válasz
HeavyToys #761 üzenetére
Igen, ott van a videó végén, hogy hogyan menthetsz el profilokat.
Nekem amikor betöltöm az UV profilt, akkor lefagy a program, ilyenkor mégse gombra kilép, de legalább megjegyzi a beállításokat úgy is, hogy nem fut a program. Ha nem fagy le, mikor betöltök egy beállítást, akkor viszont nem jegyzi meg a beállításokat sem, amikor bezárom a programot. Kicsit furán működik, de desktopon lehet, hogy nem így van.
Szépen visszaveszi a szorzót, szóval az energiatakarékosság is megy..Az alulfeszelést érdemes úgy csinálni, hogy a CPU mellett a GPU-t is terheljük pl. MSI Kombustor-al, mert akkor full biztonságos lesz. Így én néha kapok hirtelen újraindulásokat pl. Youtube alatt, gondolom mert nem elég a cpu+gpu résznek az, ami cpu-nak maxon terhelve elég volt.
Eddig csak a legfelső PState-et volt időm megnézni, de ott elég volt az a fesz. a CPU+GPU-hoz, amit korábban beállítottam a CPU only terheléshez, szóval lehet, hogy valamelyik alsó state-em nem stabil.Később majd lechekkolom.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged