Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz frescho #6135 üzenetére

Valóban elég furcsa, hiszen a FarCrynál a i5-2500K-t konkrétan az összes tesztelt AMD cpu megveri a frame delay tesztben, ami elég hihetetlen. Próbálok még ilyen teszteket keresni, de gyanítom, hogy az újabb játékoknál ez korántsem akkora probléma. Az FX topicban is eljött ez, hogy az AMD procik lényegesen jobban teljesítenek az újabb motorokkal. Van azért craft az AMD procikban, csak úgy tűnik tényleg időbe telik míg megtanulják kihasználni.

Az utolsó bekezdést nem konkrétan neked szántam, csak egy általános kifakadás volt. :)
    Elég sokszor látni, hogy i5 procikat ajánlgatnak közepes VGAkhoz mondván, hogy "jó ha van alatta erős CPU" meg "az AMD microlaggol, játékra csak Intel jó". Aztán az igazság az, hogy nagyon kevés játék van ahol ez ténylegesen vissza köszön és ott is inkább az optimalizálással van a gond, nem a hardverrel. BF3 multi valszeg kivétel, ott szinte mindenki azt mondja, hogy érdemes komolyabb CPU, mert a fizika számítás elég megterhelő. Tapasztalatom nincs (és teszt sem nagyon), de ha ennyien mondják akkor nyilván így van.

juve600: Nem is kétlem, nekem is nagyon bejött ez a páros. Nem gondoltam volna, hogy FC3-t úgy végig tudom tolni high beállítással, hogy meg sem röccent. Mondjuk nem is volt 60FPS, de ez engem nem érdekel, az a lényeg amit tapasztalok, nem amit egy program mér.

Új hozzászólás Aktív témák