- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
daddy9 & Csol-T!
Természetesen tudom, hogy a lista nem lehet teljes és hogy ezeken kívül más modulokkal is mehet. De nekem pont a feltételes móddal van problémám; ilyen jellegű személyes tapasztalatom ugyan nincs de olvastam már mások szenvedését amiatt hogy nem passzolt valami a RAM körül és ezt a hátam közepére sem kívánom. Ezért szeretnék vagy olyat ami szerepel a listán vagy olyat, amit már konkrétan ebben a lapban letesztelt valaki.Közben találtam ezt. A srác ugyanilyen MSI lapba tolt bele kék Corsair LP 2133MHz RAM-párt, nem profi az angolom de ha jól értem XMP profillal és manuálisan 1866MHz-re állítva is letérdelt a konfig, csak 1600-as frekin volt hajlandó működni neki.
Az egyik válaszoló kb. ugyanígy járt Kingston HyperX-szel. Viszont utóbbi linken nem pontosan értem mi az a "non-XMP version of the same RAM" - ugyanaz a RAM csak az XMP profil nélkül/annak nem-engedélyezésével avagy ugyanolyan RAM de XMP-mentes verzióban (tehát egy vagy két RAM típusról van szó)?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest