- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #14797 üzenetére
Hivatalosan nem támogatják, driver sem jön hozzá. Ami Catalyst-et kiadnak más verziószámmal, abban is a régi driver van benne, ezt már nagyon sokan észrevették.
AxBattler. És több mint 1 éve nincs támogatása.
Engem nem érdekel, ha megszűnik valaminek a támogatása, viszont akkor új áron vegyék vissza tőlem a nekem eladott terméket.
Aztán ott van a támogatás "nem hivatalos" megszüntetése, amikor elméletileg van driver, csak a bugzanak (vagy lassulnak tőlük) a régebbi hardverek, hogy vegyél másikat, ezt AMD procit és VGA-t illetően is ügyesen műveli.
Notebook más "tészta". Intelt illetően csak asztalival kapcsolatban tudok nyilatkozni. Amikor egy használt, 7 éves gépet vettem asszem még 4500-as igp-bel (semmi HD), azon minden játékom futott, amit persze képes volt elvinni (és azért volt pár játék a CRT monitor szerény felbontásával). Viszont bug a friss HD4600 meghajtójában is van, ahogy AMD-ében is, éppen elegen jelezték már, mennyire nagyon béta, a 14.1.
Driver-támogatás illetően én egyedül nV-val vagyok elégedett.
De ez itt már tényleg nagyon off lett, csak arra próbáltam kilyukadni, hogy az AMD "támogatásával" is éppen elég baj van. Mielőtt bárki megint félremagyarázná, mindezzel együtt én teljesen elégedett voltam az A10-zel és az AsRock lappal is, "itt és most", ahogy mondani szokták, mert jelenleg megfelelően támogatott mind2.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged