Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Fel...! Minden ilyen lapnak külön topicja van
-
Cyberslider
őstag
Hm.. Na tessék. Kissé megzavart engem az Nvidia drága
Szal csak névváltás lenne?
[link]
Hát, ha talán a 690G jobbra sikerült volna, még fejlesztettek is volna... De így minek...?
Itthon AMD-ben még csak Asus M2A-VM-et láttam, persze HDMI nélkül. De lassan jönnek.. Se Biostar, se Gigabyte...
Tesztek alapján én úgy látom, nem nagyon ver rá az nvidia 6150-re... Fogyasztásban viszont jobb, ez előny lehet HTPC-nél. -
Cyberslider
őstag
Mivel számos főként cikkek hozzászólásai révén kialakult topic van (főként inkább bizonyos lapok részére) úgy gondoltam nemártana egy ''főtopic'' az AMD és az NVIDIA új integrált chipseteinek, és a köré épülő leendő, valamint jövendőbeli lapjainak.
Majd meglátjuk, jó ötlet-e
Mindenesetre engem főként a két chipset összehasonlítása érdekelne, sajnos mcp68-al ( másnéven NVIDIA 7025 ill. 7050) még nem találkoztam, pedig az NVIDIA a 690G ellenfelének szánja. Vajon melyik lesz a befutó?
Egy ilyen chipsettel szerelt rendszer remek HTPC-re, de akár otthoni gépnek is.
Tesztek, összehasonlítás, tippek, trükkök. Hajrá
AMD - [link]
Nvidia - [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest