Új hozzászólás Aktív témák
-
Répafőzelek
tag
igazi low-end megoldás
sajnos a forró procinak a házam az oka, túl kicsi már szegényke, és túl sok dolog van benne és így szinte megáll benne a levegő.
Ma bejártam a fél várost egy új ház után kutatva, de egyszerűen egy olyan sincs amire azt mondanám, hogy ez kell, vagy az van, hogy most jött a marsról a ház, vagy az, hogy szerelhetőségből 0, vagy pedig 60e Ft... -
Répafőzelek
tag
sikerült megoldanom a procim hűtését frankón, most az új módszer segítsévével stabilan 52 fokon van
be is rakom a megoldás, elég látványos lett szvsz!
Bővebben: link -
Répafőzelek
tag
alap hőmérséklete a procimnak 64 fok, ez a teljesen deafult
1. pár óra kemény játék utána mondjuk a farcry-jal felmegy 69-70 fokosra ami már elég kritikus szvsz, nem is nagyon játszom amíg meg nem oldom a hűtését a cuccnak
2 a házamban egyenlőre még nincs plusz ventilátor, de köv beruházás az lesz, minimum kettő
3. igen a tápomon 2 ventilátor van
a házam oldalait is leszedtem a jobb szellőzés érdekében de sajnos ez is csak kb 1 fokot jelentett. -
Répafőzelek
tag
sziasztok, volna egy olyan kérdésem, hogy az normális-e, hogy a 2800-as procim hőmérséklete 62 és 68 fok között van, én egy kicsit magasnak tartom. A hűtés rajta egy GalacialTech Diamond 2100 gold edition, ami a doboza szerint 3200+ -t is elbírna, pedig látszólag már az én procim sincs ínyére. Megprobáltam max fordulaton pörgetni folyamatosan (3400), de az se segített nagyon, átkentem a procit még1x szilikonpasztával is, de az se volt hatással rá sajnos...
így felvetdődött bennem a kérdés, hogy talán le kéne cserélni a bordát minimum valamire, vagy akár az egész hűtést valami másra. Olvastam itt a topikban már pár hűtőt, ezek között vacilálok, ti melyiket vennétek? :f
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest