Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
Anthony001 #93 üzenetére
Akkor nem emelem meg annyira, hogy belesüljön az alaplapba!
amúgy ki tudja, van az ASUS A7N8X-E lapban olyan, hogy veszély esetén kikapcsolja magát a lap!
Jah, és hol lehet manuálisan resetelni a lapot, nem tudja véletlenül valki, mert most lusta vagyok végégbújni a használati utasítást! -
aktív tag
nincs véletlenül a bioszban az fbs mellett(alatt, fölött) egy olyan opció, ahol valmi olyasmit tudsz beállítani, hogy user defined, vagy valami ilyesmi?
mert nekem is először 166mhz, ill 200mhz ajálnott fel, és után át kellett állítani már nem tom mit, ami után egyesével lehet állítani az fbs-t! -
aktív tag
válasz
Anthony001 #91 üzenetére
nekem is lockmentes, szal nekem is az a kérdésem, hogy lehet e valami galiba abbó, ha feljebb tolom a feszt?
-
aktív tag
ha feszt emelek, akkor jobban fog melegedni?
meddig lehet húzni egy ilyen procit? 1,7V mellett? inkább magas szorzó, és alacsony fbs, vagy magas fbs mellett alacson szorzó?
Ramom 400mhz-es de az adataim között ott van a gépem leírása! -
aktív tag
válasz
Anthony001 #86 üzenetére
Megoldottam a problémát, és szültem egy új problémát!
Meg oldottam, hogy a procit 13-as és a feletti szorzóval lehessen működtetni, de ha pl 13*170mhz állítok be(ami=2210mhz) akkor újraindításkor a gép nem ilndul újra!
mitől lehet ez
Jah, 12,5*185mhz-n már nem indol el a gép, resetel állandójan, de 180mhz simán elkaristol 46-47 fokkkal! -
aktív tag
válasz
Anthony001 #79 üzenetére
csak mondom, hogy a szorzót, nem lehet feljebb állítani, mint 12,5 és nekem 2000mhz 48-49 fok, de most 2250mhz csak 46 fok?!
Nemtom hogy lehet, de eddig semmi elemző program nem dobott ki hibát, és tökéletesen fut agép, szal húzom tovább az frekvencíát. -
aktív tag
nekem is lenne egy kérdésem!
ASUS A7N8X-E lapom van, Athlon xp 2800+ val, és eddig 12,5*180mhz megy semmi baja!
Kérdésem, hogy lehet, hogy szorzót 12,5 alatt tudom állítani, de már 13-as szorzót nem állíthatok(nincs is lehetőség a bioszban)
2. Kérdés, kielégítő, ha a procinak a hőmérséklete 48-49 fokon van állandóan, 100%terhelés mellett? (hűtő: 1800 fordulaton: Aero 7lite) -
aktív tag
hali!!!!!
Valószínü láma kérdés, de a AGP Aperture Size = A videokártyám memória nagysága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen autót vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged