Hirdetés
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
:C :C
-
trbvszkij
tag
:D Ez érv ám:) Gondolod, a 2500+ Barton tuningban rosszabb válaszokat kapnál, mint itt?
Egyébként: ez a rendszer így teljesen fázisban van. A VIAKT400 miatt az FSBt csak a PCI/AGP órajel emelkedésével együtt tudod emelni, ami sokkal nagyobb kockázat, mint a proci tuningolása (legalábbis nekem az adataim fontosak). A ramod is 333MHzes, itt szerintem komolyabb tuningnak esélye sincsen. -
Ijk
nagyúr
Csak alapfeszen, ha szerncséd van viszi a 200x11-et (nekem nem volt, csak 177x11-et visz)
-
Imy
veterán
Tudom, de én itt lennék kiváncsi, hogy mit mondanak...
-
Imy
veterán
Hello!
Asus A7V8X-X alaplap, 333MHz Ram, 2.5+ Barton procit hogy lehetne tuningolni, hogy ne melegedjen jelentössen?
Most zenehallgatás közben 22fok külsö, 34 fok belsö, 48 fok procihömérséklet....
válaszokat köszi!
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen 7 5800X processzor.
- I7-4790K processzor Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest