- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok.
A kezem közé került egy AMCC PCI Matchmaker S5920Q. Ez egy NC vezérlőkártya, DE egész eddig windows 3.11 es gépben volt (ami tönkrement), viszont szeretném egy win 7-es gépben használni. Tudom, hogy "ott van a google" de kb 3 órát egerésztem driver után kutatva, de nem találtam semmi értelmeset (egy csomó olyan találat volt, hogy "regisztrálj be itt-töltsd le ezt-telepítsd fel azt / fizess creditcarddal ennyit" de az ingyenesek közül egyik sem dobott ki nekem értelmes találatot.
Nagyon jó lenne ha valaki tudna adni egy használható letöltési linket, mert egy nc gépet kellene vele működésre bírnom, hogy meglegyen a betevő. Szóval használható tippért sör!
Előre is köszi.
(Ha valaki ért ennek a programozásához, akkor esetleg kapcsolatfelvétel után lehetséges melót is tudnék ajánlani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest