- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a korábban javasolt írás szerint rootolni a Kindle Fire-t, de azt írja, hogy nem látja a készüléket (pedig a Windows 7 mutatja mint hordozható eszköz). Elsőként felraktam az ADB-drivert, ami rendesen is települt, aztán elindítottam a RootQemu.bat-ot, 1-es gomb és nem látja valamiért, pedig közben csatlakoztatva van USB-n a kicsike. Valaki tud erre valami megoldást? Megpróbáltam így is, de itt meg a 4. pontnál akadok el, mert hiába értem magyarul, hogy mit akar, a gyakorlatban nem tudom megvalósítani.
A másik, hogy kipróbáltam ezt a berakom az APK-kat a Dropboxomba, megnyitom a Silkkel, letöltöm és megnyitom, de arra meg ezt a hibaüzenetet dobja ki: "Parse Error - There is a problem parsing the package." Ez miért lehet és mi lenne rá a megoldás?
A válaszokat előre is köszi

u.i.: egyébként maga a Fire nagyon baba, csak örülnék, ha appokat is pakolhatnék rá, ha már az amazonos tartalmak jó részéből kimaradunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Sorozatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest