Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a korábban javasolt írás szerint rootolni a Kindle Fire-t, de azt írja, hogy nem látja a készüléket (pedig a Windows 7 mutatja mint hordozható eszköz). Elsőként felraktam az ADB-drivert, ami rendesen is települt, aztán elindítottam a RootQemu.bat-ot, 1-es gomb és nem látja valamiért, pedig közben csatlakoztatva van USB-n a kicsike. Valaki tud erre valami megoldást? Megpróbáltam így is, de itt meg a 4. pontnál akadok el, mert hiába értem magyarul, hogy mit akar, a gyakorlatban nem tudom megvalósítani.
A másik, hogy kipróbáltam ezt a berakom az APK-kat a Dropboxomba, megnyitom a Silkkel, letöltöm és megnyitom, de arra meg ezt a hibaüzenetet dobja ki: "Parse Error - There is a problem parsing the package." Ez miért lehet és mi lenne rá a megoldás?
A válaszokat előre is köszi

u.i.: egyébként maga a Fire nagyon baba, csak örülnék, ha appokat is pakolhatnék rá, ha már az amazonos tartalmak jó részéből kimaradunk
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest