Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skinny26
aktív tag
Értem köszi szépen!
Akkor EUR utalvánnyal csak a .de végződésű oldalon tudok vásárolni? -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben az Amazon-ról rendelés témában, így felvetődött bennem pár kérdés:
1. Ti melyik domain végződésű oldalról rendelitek haza (magyarországra) a termékeket?
2. Ha van egy gift cardom, tegyük fel 10 dolcsis, azt betudom váltani pl. egy 20 dolcsis termékbe?
3. Általában mennyi idő mire hozzátok ér a termék?Köszönöm szépen a válaszaitokat és segítségeteket!
Üdv,
Skinny26 -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnél az amazon.co.uk-ról rendelni egy komplett pc-t alkatrészenként. Az árak nagyon jók, de egy valami nem hagy nyugodni. A szállítás. Írták az oldalon, hogy free shipping már európai országba, de szeretet hazánk nem szerepel köztük. Megtudnátok mondani, hogy mennyi lenne kb? Minden komponenst az amazon logójával ellátott eladónál néztem.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest