-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7743 üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7739 üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7737 üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
-
törölt tag
Mi lehet annak az oka, hogy rendelek egy amazon terméket, feladják, kapok tracking számot, elindul a csomag, majd 1-2 nap múlva jön e-mail az amazontól, hogy mégsem tudják kézbesíteni és küldik a refundot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged