Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HA4CG
csendes tag
Sziasztok! Az Amazon.de-ről rendeltem egy közel 60 ezer Ft-os közgyűrűt, profi kamerához. Elég vicces volt, mert 8 nappal a tervezett szállítás előtt hozták. Se SMS, se telefon, berakták az utcai postaládánkba, amit bárki ki tudna nyitni.
Ez a kissebb gond, de a közgyűrű számomra legfontosabb funkciója, gyakorlatilag használhatatlan. Nem ez a gyűrű rossz, hanem egyszerűen tervezési hibás. A részletekbe nem mennék bele, legyen elég annyi, hogy ez nem használható. A kérdésem: itt is érvényesíthető az elállási jog 8 napon belül? Szeretném visszakapni az árát, hogy álljak neki? -
HA4CG
csendes tag
Sziasztok! Nekem is gondom van az Amazon.de-vel. Egy terméket rendeltem, úgy tűnt minden OK, de a rendelés után 4 nappal kaptam egy levelet, hogy nem tudják leemelni az összeget a kártyáról. Nem is csodálkozom, ugyanis az Amazon sehol sem kéri a CVC 3 jegyű biztonsági kódot. OTP-s virtuális MasterCardról van szó, többszőr rendeltem az Aliról, gond nélkül. Valakinek ötlete? Hol adhatom meg a CVC kódot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs