Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én amazon.de-n rendeltem, aztán refundoltam, mert úgy tűnt, hogy már sosem fog megjönni a cucc. Erre pár nap múlva megjött. Na most egy olyan szitum van, hogy azt mondják küldjem vissza októberig, vagy újra levonják az árát, amivel én teljesen elégedett lennék, mert végülis jó a termék. A gond csak az, hogy az állítólagos refund-juk sosem érkezett meg a bankszámlámra. Csak a levonást látom ott az amazontól a számlatörténetben, és maga a refund 1 hónapja történt. Szóval gyakorlatilag kétszer próbálják levonni ugyanannak a terméknek az árát. Próbálkoztam kapcsolatba lépni velük, de az oldalukon képtelenség. Még egy email cím sincsen kint, csak néhány opció közül lehet választani a customer service-nél, ami mind automata, és tök eltérő szituációra van kitalálva. Van bármi mód rá, hogy ezekkel beszéljek, hogy oldják meg a helyzetet?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Linlithgow
üzenetére
@Linlithgow
Elvileg ha VPN-en keresztül amcsi IP címről veszed, akkor le tudod magadnak tölteni. Azt mondják csak az IP címmel foglalkoznak, azzal, hogy ki vagy, milyen hamis lakcímet adsz meg, milyen bankkártyával fizetsz, azzal nem. De ez csak tipp...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RAM topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest