- Milyen monitort vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
válasz
Predator2
üzenetére
25% az kamu. Igaz én angliában lakok, szinte minden 3.nap veszek amazonon valamit, ha nem tetszik, visszaküldöm (return label eleve ott van) és ennyi. Volt hogy írták hogy ne is küldjem vissza, visszafizetik, ez
egy iphone-hdmi adapter volt olyan £15 fontért. Ha nem is küldtek return label-t, a vásárlásaidnál ott kell
legyen a return opció, de a legrosszabb esetben felhívod őket, segítőkészek. Nekem most van folyamatban egy macbook pro visszautalása £1097 értékben, 1,5 év után mert 2 évig van garancia, apple-nél meg 1 (amazonon belüli hivatalos apple ), akksi kakukk lett 325 ciklus után...[link]
Egyébként nem értem miért kell szopatni Magyarországot ezzel a szállítósdival, az adóhoz végképp nem értek, de azt tudom hogy a thomann (zenei áruház Németországban) £10-ért szállít angliába, £20-ért meg Magyarországra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest