Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Petyal
üzenetére
Nem, természetesen jogod van elköltözni, és ettől még él a garancia.
Amikor beszélsz a supportossal és eljuttok a visszaküldésig, akkor kell jelezni, hogy nem Németországban vagy, nem onnan küldenéd vissza, ő alapesetben a rendelésed címét látja, illetve rálát még a te amazonos egyéb megadott címeidre is.Ezért nem defaultként jó ha ott a magyar is. Emlegess international return-t úgy talán leesik neki könnyebben, spanyol amazonnal nekem is volt kis bukdácsolás de ment.
Ha ért is valamennyire a dolgához, akkor még azt is meg tudja oldani, hogy a hozzád legközelebbi amazon fulfillment centerbe kell visszaküldeni és ők elintézik a többi mozgatást az amazon központok közötti saját áruforgalmukkal (Így Szlovákiába ment a garizás tárgya, egy videókártya).Bár mivel ez utóbbi egyáltalán nem működött, eleve refundot ajánlottak fel, és csak a termék amazonhoz visszakerülése volt a lényeg. (ők meg aztán letárgyalták a gyártóval gondolom)
Ha kicsit fapadosabb, akkor igen, Németországba kell visszaküldeni, és ezt az összeget visszatérítik de külön emailt kell írni a megadott címre csatolva a számlát (pl GLS) én ezzel nem vesződtem.
10-12k költség mivel telefon esetén kicsi a csomag.A bolti gariidőn belül nekem eddig mindig vagy azonali cseretermék küldést ajánlottak fel, vagy pedig refundot.
Ezzel kicsit játszadozhatsz is, mert ha a pénzt szeretnéd, akkor egyszerűen megvárod, míg nincs az amazon által forgalmazott, új és bontatlan termék raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest