- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxelF
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönet azoknak a júzereknek, akik segítenek egy ilyesmi kütyü installálásában! A minap én is vettem egyet kéz alól és N-Tamásnak köszönhetően úgy látom, műxik is... Próbáltam én is IGO-t, de még a kártyát se látta. Gondolom nem jól csináltam valamit.Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek billentyűnként kell értelmezni egy telepítést...Említett fórumtársam által linkelt telepítés után szépen megjelent egy XP felület
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- HBO Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?