Új hozzászólás Aktív témák
-
szmut
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem 2 ilyen gépet amiből az egyik "seképsehang" (a bootolásnál a homokóráig jutott). Felhívtam a szervízt és halál készségesen mondták, hogy vigyem be és megvárhatom, hogy megcsinálják max. 20 perc lesz. Bevittem és 2 perc alatt megcsinálták...
A másik az IGO: szintén a szervízes mondta el telefonon, hogy mit is kell csinálni vele (egyébként pont azt, amit itt is írnak a hozzáértők). Nekem az SD kártyával volt a gond ilyen MicroSD-ről sima SD-re alakítottat használtam és azt nem szerette. Aztán a sima 2GB Kingston SD-vel ment egyből
A GPS vétel beállítást nekem csak 1x kellett belőnöm, azóta megy. Megtalálja magát mozgás közben esküszöm fél perc alatt, ez jó!
Pontosan működik, viszont nagyon lassan tölt. Kb 1 óra töltés után csak 2 rubrika van a kijelzőn....
Összességében nekem nagyon bejön a készülék és a szervíz / ügyfélszolgálat is 5* -ös ;)
Akinek kérdése van, nyugodtan hívja a céget, vagy ha tudok segítek én is szívesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Android játékok topikja
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest