- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Hát, sajnos ez van. Ez tényleg a legalja IT meló, a legtöbb esetben ugyan odaírják, hogy szerverek karbantartása, de normális helyen erre külön van team (eleve rád se bízzák, ha komolyabb helyről van szó) és te tényleg csak az ilyen gépösszerakást/telepítést, stb. csinálod. Még egyetem előtt, diákként csináltam ilyet az egyik legnagyobb bankban.
[ Szerkesztve ]
-
-
dkaro
őstag
Az egy dolog, hogy mit vár el az ember és egy dolog, hogy mit adnak.
Br 500-ért szerintem Bp-en sincs floor support meló.Ha kellően nagy a cég és van külön senior desktopos aki már szerverekkel is foglalkozik és kevésbé userekkel akkor ott lehet br 500. De ha br. 500 lenne egy floor support minden szerveres milla felett keresne pedig azok 700-800 között vannak tapasztalattól függően. 1M felett meg az engeneering szint van, meg persze a mgmt.
És persze most rendszergazda/rendszermérnök vonalról beszélek. Devops és fejlesztés más.
Jah és persze általánosságban beszélek, kivételek mindig vannak de már több multihoz volt szerencsém az alapján mondom a számokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest