- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Szeretnék intenzívebb tanulásba kezdeni, ami annyit takarna, hogy szeretnék átváltani 4 órás, részmunkaidős melóra. Viszont nem nagyon találok ilyen melót helyben, vagy ha találtam is, oda eddig nem vettek fel. Lehet nem kellene őszintén elmondanom, hogy kb. 1 évre tudnám elvállalni az adott állást.
Mostanában elgondolkoztam, hogy lehet felmondok a jelenlegi melóhelyemen, és befektetési jelleggel, csak a tanulásra fordítok kb. 6-9 hónapot. Csak jó lenne tudni, hogy mennyi bevétellel számíthatok, hogy meddig tarthat ki a félretett pénzem.
Álláskeresési járadékot, én is 90 napig kapnék, abban az esetben is, hogy 2015.06-2015.09 között munkanélküli voltam, azóta a mostani melóhelyemen vagyok? Valami olyasmit olvastam, hogy ha 3 év folyamatos munkaviszonyom van (jelenleg bő 1,5 éve vagyok a mostani melóhelyen), akkor jár a max 3 hónap járadék. A járadék után tényleg jár még szociális segély, ami közmunka vállalásához kötött, és ha megtagadom, akkor törölnek a rendszerből egy évre? Van diplomám, ilyen esetben is kiküldhetnek adott esetben utcát sepregetni? Mondjuk nem vállalnám el, akkor inkább visszamennék jelentkezni a mostani melóhelyemre, elégedettek velem, szerintem vissza is vennének. Persze, ezt csak végső esetben lépném meg.Megerősítené valamelyikőtök az infóimat? Illetve, ha Debrecenben tudtok könnyebb fizikai melót 4 órában, vagy akár kevesebbel is, akkor nyugodtan megoszthatjátok velem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla