- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Synthwave #113 üzenetére
Dolgoztam razer Copperhead egerekkel, kb 10 darab volt a cégnél: mindegyik rossz volt. Vagy a szoftvert nem tettük fel, de állandóan resetelte a pozícióját és felkerült 1:1-be (bal felső sarok). Akkor cseréltem le logitechre. Az jobb volt, míg meg nem szereltem (mx master). Aztán mx anywhere, azt is megszereltem. Most mx master 3 és mx anywhere 3s van, remélem ezekhez nem kell hozzányúljak, mert instant kuka
-
btprg
senior tag
válasz
Synthwave #95 üzenetére
Lehet itt magas lóról osztani az észt, én a saját tapasztalatom alapján mondtam véleményt. Kb 30 éve számítógépezek, majdnem az elejétől kezdve használtam egeret, és eddig nem emlékszem hogy akár faternek (mikor még kicsi voltam), akár nekem kellett volna azért új egeret vennem, mert az előző tönkrement.
Most éppen egy Logitech M-BB48 golyós USB-s egerem van (ez a párosítás azért nem a leggyakoribb), ezt kb. 10 éve használom napi szinten, és alapból használtan vettem Vaterán.
Az előző munkahelyemen egy A4tech NetEasy vagy mi a bánat PS2-est használtam, szintén használtan véve (gyerekkoromban volt egy olyanunk, csak egyszer valaki játék közben mérges lett és úgy az asztalhoz csapta hogy széttört, nagyon szerettem, ezért vadásztam egyet), szintén sok év használat után most is ott van még és működik.
Persze lehet hogy csak szerencsém volt, vagy nem vagyok elég nagy kocka XD -
Busterftw
nagyúr
válasz
Synthwave #113 üzenetére
Jo hat te ezt mondod, en meg azt.
"valamilyen más korrekt rádiót"
Na mar leptunk a lightspeedet vero dzsunkakrol?"Teljesen mindegy az elmélet, mert a gyakorlat ez."
A technologiai elonyt es a top mezonyhoz tartozast ez nem invalidalja, csak azert mert Zoli nem veszi eszre a kulonbseget az Aliexpresses egerevel. Ezert vannak a szamok.Mondom, szerintem nezz ki a buborekbol es probalj atlepni a zsigeres Logitech utalatbol, mert mas nem latszik a hsz-eken, topikrol topikra.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Synthwave #102 üzenetére
Pontosan, ettol vagy elvakult es elsz a buborekban.
"több cucc járt a kezeim között"
Ebbol mennyi mennyi Logitech?"Mondjuk az is érdekes, hogy "le vagyok ragadva", pedig pont én mondom, hogy 2018-cal szembenően ma már nem a Lightspeed a top"
Aham, tehat a fenti TOP10 listaban hol vannak a "kínai vadismeretlen "dzsunkák" amikben ilyen latency van? -
Hieronymus
veterán
válasz
Synthwave #52 üzenetére
Van aki a kényelem felárát megfizeti. Ez nem az ördögtől származó ötlet.
Nyilván az ülésfűtés havidíja baromian rossz ötlet. Az egér bérlése számomra sem értelmes megoldás.
Viszont van olyan szoftver és hardver, amire nincs tartósan szükségem. A bérlés járhatóbb út, mint a lopás vagy vásárlás.
A vállalkozások esetében egyszerű a számolás. Ha a többlet kifizetés alacsonyabb, mint a bevétel növekedés, akkor mindenképpen megéri, Ha nem lehetséges önerőből megfinanszírozni a fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest