Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz V/ #48977 üzenetére

A bejegyzés az Ali oldalán szerepel. Ha fals, akkor azért járna vissza a pénzem, mert az eladó kamuinfókkal traktál, ha valódi, akkor pedig azért, mert már biztosan nem kapom kézhez a terméket. Számomra ez ilyen egyszerű, és a 75 napos védelemtől független.

Ha eBayen egy ilyen esetben azt írom egy eladónak, hogy negatív feedbacket kap tőlem, ha nem ad azonnali full refundot, akkor másnap jön a levél, hogy elindították az utalást, itt meg lazán megteheti az eladó, hogy nem is válaszol. Először még tolt egy terelést, aztán 3 napja semmi. Ilyet sem az eBayen, sem a népszerűbb webshopokban nem láttam, pedig túl vagyok jópár levélváltáson. Ez is az Ali rendszerét minősíti, hogy ilyesmi belefér náluk egy eladó részéről. Számomra ez - is - vállalhatatlan.

Nincs ezzel semmi komolyabb gond, csak rossz véleménnyel vagyok a vásárlóvédelmi rendszerükről. Ettől másnak még lehetnek jobb tapasztalatai az Alin, mint másutt. Köszi, hogy próbáltál segíteni!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)

Új hozzászólás Aktív témák