- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
irony
csendes tag
hátha másnak is gondja akadt...
azóta többször elszállt az Alienware Sound Center chrome alól, firefox alól stb., ezért operát használtam, ott jó volt, aztán ott is elszállt a frissítés után, de megoldotta a problámám ez a driver (link lent), ami nem a service tag alapján ajánlott 94.61 MB. hanem egy 232 MB-os cucc.
több napja stabil, remélem így is marad:
https://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/drivers/driversdetails?driverid=1tfy9elég nagy szégyen, hogy nekem kell kibogarásznom, hogy működjön is...
-
irony
csendes tag
csak nálam van gebasz?!
nektek sem jó a hang Chrome alól? (17R4 win10 pro)
Opera alól jó, de Chrome alól nincs rá hatással a Sound Center, mintha lekapcsolnád, minden fapadosan szól.
volt Chrome frissítés is, meg win frissítés is, meg realtek frissítés is, gondolom valamelyik hazavágta... -
irony
csendes tag
nektek sem jó a hang Chrome alól? (17R4 win10 pro)
Opera alól jó, de Chrome alól nincs rá hatással a Sound Center, mintha lekapcsolnád, minden fapadosan szól.
volt Chrome frissítés is, meg win frissítés is, meg realtek frissítés is, gondolom valamelyik hazavágta... -
irony
csendes tag
Na a lényeg lemaradt.
Azért gondoltam, hogy szoftveresen javítható a hangzás, mert fejhallgatóval sem szól olyan szépen mint az XPS. -
irony
csendes tag
Ez szomorú! Minden jobb, de ez a hangzás...
Új XPS-t akartam a régi helyett, de azt meg csak 15"-ig gyártják, amit nem tudok megérteni.
Remélem az is rosszabbul szól mint a régi...Túl jól sikerült gép volt a 702x, de sajnos megérett a cserére!
-
irony
csendes tag
Sziasztok!
Alienware Sound Centert (17R4) szeretném lecserélni valami jobbra, milyen programmal tudnám helyettesíteni, amivel jobban szól?
Vagy egyszerűen rosszabb mint egy XPS (L702x) Waves Maxx Audioval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest