Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

Sziasztok!
    A 17x R4-essel kapcsolatban lenne még pár kérdésem.
    A gtx 1060-at akkor csak abban az esetben veszi be, ha 120hz-es panel van a gépben?
    Azért kérdezem mert elég húzós a 120Hz-es panelek ára, és csak ez az egy szempont van részemről ami miatt cserélnék, mert engem nem érint se a 3d, se a 120hz...
    (Vannak játékok amiket fix 30fps-el játszok)

Illetve a mostani gtx980m is bőven elég számomra.
    A legtöbb játéknál a gpuz szerint a 75w fogyasztást se éri el, és csutka maxon megy a játék.
    Viszont vannak játékok ahol meg nekem kellett úgy belőni a látványt, hogy 75w körül egyen a 980m (Borderlands 3, Strange Brigade).
    De ezeknek a játékoknak is teljesen korrekt számomra a látványuk.

Ezért úgy döntöttem, hogy a 980m-et addig használom amíg be nem hal nálam.
    (Persze természetesen az évi kötelező újra pasztázást megfogom ejteni nála is)
    És majd utána egy 1060-ra szeretnék váltani.
    Csak azért jó lenne akkor képben lennem vele, hogy megoldható e a gtx1060 a jelenlegi 60hz-es panellel is vagy nem? :)
    Ezzel kapcsolatban még ami fontos lenne számomra hogy vajon a gtx1060-al is működne ugyan úgy a hdmi be-ki menetek?
    Csak azért mert mindkettőt használom elég sűrűn, és a jelenlegi 980m-el tökéletesen megy mindkettő.

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a 17x R4-ben az optikai meghajtó az nem közvetlen mini sata csatolóval csatlakozik az alaplaphoz, hanem egy szalagkábel segítségével.
    Így ezt ki lehet cserélni egy optibay-re?
    Csak azért kérdezem, mert eddig egy laptopomban se használtam az optikai meghajtót, mindig inkább egy + hdd-t raktam be egy optibay segítségével.

Új hozzászólás Aktív témák