Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy az audiologok hallgatása közben is legyen felirat?
-
Gaz 78
aktív tag
Van egy kérdésem! Tengerésszel nyomom,és benn vagyok egy csarnokban,ahol egy nőstény idegen éppen tojásokat rak! Valami gigamega dítmeccs indul,a töltények és fegyverek újratermelődnek a földön! 8 és fél percen keresztül eszetlenkedtem, és felül középen egy nagy folyamatjelző,hol lecsökkent,hol pedíg visszanőtt! Úgy kezdtem a mutatványt,hogy egy gránátot beleeresztettem a fejébe,ettől elájult! ..de mindíg meghalok ...Tulajdonképp az lenne a kérdésem,hogy mit csináljak itt? Lebontottam az összes tojást,de ítéletnapig jönnek a lények ..ez a rész a Marine küldetés vége?
-
Gaz 78
aktív tag

Tegnap éjfél elött nem sokkal elindítottam a frissítést és ma délelött 9-kor ránéztem hol is tart a játék frissítése! A Vodás adatforgalom figyelő szerint 685,1 mega lejött de a steam még mindíg NULLA frissítést követett el a játékon! A játékom még mindíg nem áll készen arra,hogy játszam vele! Akkor mi jött le és hova??? Ez eszméletlen a steam-es büdös ********át! Érik bennem az,hogy botrányt csináljak
..Más más fórumokon is olvasgattam,hátha kiderül ,hogy a francba kell elindítani,de senki nem ír erről semmit! 
-
Gaz 78
aktív tag
Ne mond ilyet inkább! Teljesen el fogok keseredni! Remélem csak azért nem mutatja mert lassú a netem! A szolgáltatom adatforgalmi figyelője szépen mutatja,hogy jön lefelé adat ha elindítom a steam-en belül a frissítést! ..nem is tudom. Esetleg ha nem frissítem és úgy indítom akkor egy kis ideig 2-3 percig próbál frissíteni,majd időtúllépésre hivatkozva megszakítja az indítási folyamatot!
-
Gaz 78
aktív tag

Köszi! Hát igen mindenképp le kell frissítenem "majd".Mobilnetet használok,és az ehavi adatforgalmi keretemet elértem és túlszámlázási díj nincs így visszacsökkentették a netemet.Körülbelül 20-25 kilobittel szedegeti,és egy kicsit halálos kivárni míg a 460 mega lejön.Majd este rázúdítom,remélem reggelre lefrissíti! A letöltési folyamatjelző meg épp nem relatime,és nem látom épp hol tart a letöltéssel.Az adatforgalmam mutatója szerint jön le az adat de a steam-en belül ( képen ) nem látom hol tartok,azt írja,hoyg nulla a letöltés
-
Gaz 78
aktív tag

Üdvözletem,köszöntök mindenkit!
Zoli vagyok és van némi gondom a játékkal! Legalábbis az indítással!
Megvettem az AVP 2010-es játékot! Nos nem vagyok otthon ebben a STEAM rendszerben de nagy nehezen csináltam egy fiókot és használni is tudom a steam-et! A játékot online akarta letölteni és telepíteni ( játék termékkulcsot hozzárendeltem a fiókhoz ) de én a 2 db. DVD-ról telepítettem. Bemegyek a steam menüben a játék könyvtárba és ott látom az AVP-t melette 0% és,hogy a 16 gigás telepítés után még frissíten akar! Nagyon lassú a netem ezért nem vártam meg még frissít! Ez normális,hogy frissítgetni akar? És egyáltalán mit akar frissíteni rá? Mert ha elindítom a játékot akkor kiírja azt,hogy játék indításának előkészítése azt a nagy semmi! ..frissítés frissítés.... ( ránéztem és kiderült,hogy 460 Mb-os cuccot akar leszedni hozzá méééég! ez nélkul nem megy,Offline moban sem megy )A segítséget előre is köszönöm!
-
execute93
őstag
Hellotok, megvettem a gamet, de a multit hogy kell elindítani? RÁmegyek ranked-player match quick match any, de 1 DB!!! játékost sem dob be mellém.
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Még egyszer megpróbálom, a Steam, topikban nem kaptam választ.
Ma feltelepítettem a játékot, Steam aktiválás megvolt. 2 DVD lemez, méret 15GB.
Eddig oké.
De: mikor végeztem, elkezdett letölteni a Steam, PONTOSAN ugyanennyi adatot, kemény 300MB-nál tartok most.
Csakhogy ezt a Steamapps/staging mappába!!! A játék a többivel együtt a Common mappában van! Méret 15 GB.
Szóval: most nekem újra leszedi a játékot? Minek? És miért oda? Még soha nem csinált egyik játéknál sem ilyet.
Olyat meg nem bä&ott a világ, hogy 2szer legyen fent ez a nem kisméretű game, mert azért kell másra is a hely!
Mitől, miért, minek van ez? Ha valaki tud segíteni, köszönöm szépen!
(egy későbbi megoldás: az egyik mappát majd törölhetem? mert minek 2szer???
) -
Gergello
addikt
válasz
felora:)
üzenetére
Ha jövőre kijön a gearbox féle colonial marines és lesz benne rendes multiplayer, akkor ennek az AvP 3 multinak vége lesz mint a botnak. Én is kb. 4 Euróért vettem meg, de már meguntam a multit. Vannak szerverek, de mindig ugyanaz a 3 pálya. Amit szerettem volna még játszani az a survival (túlélő) mód, de abból meg alig volt host.
-
felora:)
tag
4euro steamen

-
Gergello
addikt
Amikor akciós volt steamen megvettem a dlc kiegészítőkkel együtt, de úgy látom, hogy a 2 dlc nincs feltelepítve. Nem is listáz olyan szervereket, ahol az a 2 pálya van. (swarm és nem tudom, melyik a másik)
Hogyan lehet külön felrakni a dlc-ket? -
Remus389
veterán
na végigvittem, baró volt
a marines meg a predatoros szeintem mind2 nagyon jó volt
az alienes egy picit gyengébb, de a vége kárpótolt
eléggé félelmetes játék, ha éjszaka játszik az ember néha a háta mögé tekint

tetszett
-
Remus389
veterán
ez jónak tűnik, és ha ezt megrendelem/megveszem, akkor az összes frissítést rá lehet szabadítani?
hanyas patch-ig érdemes frissíteni? nincs olyan patch ami belassítja a játékot?
illetve még 1 kérdes, éleg szűkös nekem a rendszer partícióm, installálásnál ugye ki lehet választani melyik partícióra telepítem?
-
válasz
Remus389
üzenetére
Vagy bontatlant árulnak, vagy ha használt 2 eset lehetséges:
1. nem tudják, hogy nem lehet újra regisztrálni
2. accounttal együtt akarják eladni, ami tilosMindenképpen csak bontatlan,. regisztrálatlan AvP-t vegyél.
Kölcsönadni meg pont azért nem fogja senki, mert csak a Steam accounttal együtt használható, azt meg ki adná kölcsön egy ismeretlennek?
-
Remus389
veterán
ha valaki megunta, megvenném
vagy ha kölcsönadná kb 2 hétre
fizetek! privit
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Él még ennek a játéknak a multiplayer része? Vannak szerók? Mert most eléggé le van árazva a játék, de ha senki sem játszik már vele akkor minek megvenni. Ha nem vagyok túl pofátlan, a legjobb lenne egy screenshot a lobby-ról, hogy mégis hány darab és milyen szerók vannak (ha vannak még egyáltalán).
Előre is kösz. -
jooker82
nagyúr
Ezt Gamepaddal(joystic) lehet játszani??
V melyik hasonló játékot lejet?? A splinter cell psone változatát azt lehet,meg a motogp-t is.... -
Scholes9
nagyúr
Ehh olyan gondom van az Alien kampányban, hogy, amikor lezúzom a 3 Predatort az utána lévő videó után nem folytatódik tovább a kampány, hanem csak olyan van, h replay mission, ez mi a fene lehet
A játék természetesen eredeti... -
törölt tag
A dobozos változat is Steam kliensen fut (mint half-life2 pl.)?
Csak mert ha igen akkor lassú net mellé jobban megéri 1990 Ft-ért dobozosan megvenni mint Steam-ről letölteni kb. 10-15 Gb-ot. -
t-real
tag
miért nem tudom megvenni steam-en? valam belső hibát ír már tegnap óta...

-
Docci
senior tag
Sziasztok
Kedves barátomnak hála én is kipróbálhattam ezt a remek játékot.
Röviden: szép grafika jó hangulat.Kedvcsináló:
[link]Jelenleg Predator-ral viszem, de elkezdtem már a Marine kampányt is.
-
frame>24
addikt
Aha, szerintem az a baj, hogy sokan az összesorsolós ranked match-re kattintanak a menüben, ott tényleg nincs semmi.
Pedig, az ún. player matchnél is lehet fejlődni, (XP) + skineket nyitogatni, és ott azért van jó pár internet szerver (meg player host is).
Tehát mennyetek player match-re!Én Species DM-en vagyok, survivor nem.
(#634) Silenzio: (he erre jársz)
Steam-et kell sajnos reinstallálni ilyenkor... -
Thome
veterán
Eléggé kihalt a játék topikja (meg a játék is
), de csak volna itt 3 manusz, aki jönne egy kis Survivor-re.Szóval ha valakinek megvan az AVP, az dobhatna Pü-ben egy steam nevet, hogy felvegyem, és játszunk 1 kicsit.

-
Motaba78
addikt
még 3 órán át (este 7-ig) a steamen 5 euro a játék, ha valakit érdekel.
1400ft-ot megér aki alien rajongó

-
Silenzio
addikt
Azaz mégsem. Megvettem, levették a pénzt a hitelkártyámról, és eltűnt az egész. Pedig az sms-t is megkaptam. Ha rámegyek a Store-ban, azt írja, neked már megvan, de ha rákattintok a Play Now-ra, csak villan egyet a kép és ott vigyorog rám a Store...
A Games Libary-ben nem szerepel. Ráadásul 39 fokos lázam van, nem vagyok abban az állapotban, hogy ilyen problémákat oldjak meg. Hova forduljak?
-
Polllen
félisten
SPOILER
A marine kampány vége egy fos...
Végigküzdöm magam mindenen és jön a nagy összeesküvés... Azért az elődök jobbak voltak...Remélem a másik két kampány helyreteszi a renomét és kiirthatatom a sok mocskos rohadékot...

-
Silenzio
addikt
Na, meg is vettem. Steamen leárazták 6.8 euróra. Nem tartott sokáig, míg nélkülözni kellett.

-
JoolsNOS
veterán
Hali!
Tudtok multizni mostanában? Player meccsen senkit sem látok. Rankedon meg keresés közben megfagyok? Valakinek hasonló? -
creed13
tag
Na jó, most lett elegem ebből a játékból.Most már nem akadozik, de viszont minden "frakció" bizonyos mission bizonyos részén mindig kifagy.Nem lehet tovább jutni...Ész meg áll.....

-
Zomb€€
őstag
Hi!
Nem tudja vki miért lehet, hogy ha elkezdem a játékot, és először akarom elővenni a lámpát, akkor MINDIG crashel a game?:S
-
TomRiko
csendes tag
Hi all!
Az alábbi képen látható,hogy mi a problémám...Minden campaingba ilyet csinál és bármilyen alacsonyra/magasra teszem a grafikát ugyan ilyen marad!Segítsen valaki!
A konfiguráciom:Intel Core 2 Duo E8400
2,5GB DDR2 RAM
Gigabyte Geforce GTX 285
Egy ennél sokkal gyengébb laptopomon pedig elment...Plz valaki mondja el mit kéne csinálnom.
Üdv.
-
Silenzio
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Fura. Elvileg a kidobálásra még AMD hotfix is volt, pedig sokan mondták, hogy a warez miatt van. Azóta van 6 peccs meg ráadásul nVidiám van. Mindegy. Most a GTA pakkot vettem meg, legközelebb a GTA IV-et. Az AvP szerintem elég ratyi, 20 ajrót nekem nem ér. Ennek ellenére Alien fanatizmusom miatt tuti megveszem heteken belül... Én már csak ilyen hülye vagyok. Most minden esetre törlöm a gépről, 15 gigát nem érdemel a krekkelt verzió.
-
sith7
félisten
Sikerült játszanom az Outpost nevű pályán, nagyon jó pálya, jó meccs volt, érdemes volt ezeket a DLC - ket megvenni

-
creed13
tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Hello!
Az én konfigommal függetlenül a patchektől és oprendszerektől /mert próbáltam XP-n, Vistan, Win7-en/ is a mai napig meg-meg akada játék, de úgy rendesen vagy 1mp-re megáll.És nem azért mert nem bírja a gépem a high beállítást.
Szóval nem értem én ezt, a pred és ember részt még csak-csak végigtudtam tolni, de az aliennel játszhatatlan... 
-
frame>24
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
Nálam az adatlapon lévő konfiggal, és a korábbi Phenom II 550BE-vel sem dobált ki, de bizony az eredeti, sztÍmes verzióm van.
(csak az fáj, hogy azóta volt jobb akciós ár is) (mielőtt a prociváltás értelmessége felmerülne, írom, hogy bizonyos szimulátorok miatt kellett megtenni a cserét.) -
Silenzio
addikt
Srácok, a februárban ismertetett probléma továbbra is fennáll.
Azóta új a proci, új a vga (GTX 460), de DX11 módban kidobál a játék. Pedig ezúttal még a frissítések is fel vannak telepítve. Vajon azért van, mert nem eredeti, vagy nagyon elnézek valamit, ami miatt elszáll a játék? Első indításra fél óráig ment, aztán azóta egy adott képkockánál (bár a harsogó technóval a játék elején) kidob a rákba. Inkább megveszem, nem szarozok ilyen nyomorult, hekkelt cuccokkal. De ha a játék a hibás... 
-
JoolsNOS
veterán
Valaki próbálta a benchmarkot? Eredményt kapott a végén?
-
sith7
félisten
Steam-n akció van. A játék 10 euró, a dlc-k darabja 3 euró.

-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, installáltam a játékot, 1.3-1.4-1.6os patch feltettem hozzá és a AvP DX11.exe fájt indítanám, a következő hibaüzenetet kapom:
dll
Mit kell tennem hogy elinduljon a játék?
Azért indítom a játékot DX11el mert ha DX10es kártyám van akkor átvált rá ha jól tudom.
A sima AvP.exével lassú, szaggatott a játék. -
mad1
veterán
Melyik kaszt a legelvezetesebb ebben a jatekban?Kivel a jegjobb a story-jatekelmeny?Singlere gondolok.
Thx.
-
Jimy83
aktív tag
Na felraktam mind a 3 patch-t , viszont most kezdhetem újra a Marine missiont pont az utolsónál voltam már

-
Jimy83
aktív tag
Üdv nemrég raktam fel a játékot nem is volt probléma eddig. De most a Marine küldetés vége fele fogja és kidob az asztalra.Az első ilyen esetnél a win7 írt valami hibaüzenetet hogy rendszer lassulást érzet ki kapcsolja-e az aero-t.
Nos ezóta az incidens óta csak dx9 be hajlandó menni
-
SSJPeter
őstag
Átlagban mennyit kell arra várni,hogy bekerüljön valaki egy szerverre?
-
CptMisi
őstag
Hátha olvassa még valaki, aki tud segíteni:
Minap befejeztem a Marine campaignt, elkezdtem az alient, ment is rendben, második pályán meghaltam, úgyhogy kiléptem teljesen "szakszerűen"....És még tegnap este próbáltam volna tovább játszani, azonban az Alien campaign második pályájának elején van a videó, ha elskippelem, ha nem, az AvP exe hibát észlel ezért leáll...most próbáltam a predator campaignt, de ott meg betöltés után az asztalon találom magam
próbáltam Win Vista sp1 kompatibilitással, bár nem értem, hogy mi baja, ha egyszer a Marine végig tudtam vinni egyetlen ilyen hiba nélkül...azóta egyszer újratelepítettem, de semmi változás
valaki nem találkozott ilyennel?(és megjegyezném, hogy CoD2 multiból múltkor /quit-tel léptem ki, és azóta nem indul se a single, se a multi...pedig azt is újratelepítettem) 
köszönöm az válasz(oka)t, ha kapok
Üdv!Á, meg is van a megoldás, google->avp crash after video/loading->ott volt egy olyan, hogy a hangkártya beállításoknál kell átállítani a bit rate-t, és múltkor átraktam más beállításra, mertvan egy kis problémám a hanggal
már jó maz AvP

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
úgy látom ez a topic is kezd kihalni.....xD

-
Denes550
csendes tag
Mi nem tetszik konkrétan?
Ami először szembe tűnik, pl az emberek kidolgozottsága, még mindig inkább egy képregényhez hasonlít mint sem a realisztikához, a mozgásuk, fizikájuk is hagy magaután kívánnivalót, és ne akkor a Crysissel hasonlítsuk ha nem pl egy UT3 ami mégrégebbi ettől. Én abban is azért jobban benne éreztem magam.
Dicsérem a játékmenetet, imádom a történetet, nagyon élvezhetően és félelmetesen végigjátszható a game, de örültem volna ha nem csak reklám lenne a DX11, mert persze jó fogás, hanem rendesen megdolgozzák a játékot, hogy a fentebb említett dolgok ne legyenek annyira szembetűnőek. De hát ez is csak egy vélemény az én szemszögemből és összességében nagyon örültem hogy új résszel lehet játszani!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Már nem kell,mert találtam egy olyan trainert!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ha jól tudom akkor itt a patchek számozva vannak PL.: patch 2...stb
mert akarok egy trainert használni(elmondom még mielőtt valaki lecseszne hogy miért akarok csalni akkor kijátszottam a játékot(alien,predator és marine módban is)szóval,csak kicsit élvezetből szeretnék gamelni most!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Találtam trainert de hiába mondja a gép hogy "aktivated"nem csinál semmit
-
Barbarossa88
csendes tag
Szervusztok!
Nem tudna valaki feltölteni valahova 100%-os single player mentést? Vagy elküldeni nekem privátban? Nagyon megköszönném.
További kellemes estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Napelem
- MÁV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- GLS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ki is próbáltam a játékot,tetszik nagyon. És ami számomra fontos,hogy engedi a steam offline modban is futtatni a játékot.
..Más más fórumokon is olvasgattam,hátha kiderül ,hogy a francba kell elindítani,de senki nem ír erről semmit! 
Csakhogy ezt a Steamapps/staging mappába!!! A játék a többivel együtt a Common mappában van! Méret 15 GB.

. Gondolom a multi részével is kb ennyien játszanak. Hát szomorú, pedig jó gamma.

), de csak volna itt 3 manusz, aki jönne egy kis Survivor-re.

(csak az fáj, hogy azóta volt jobb akciós ár is) (mielőtt a prociváltás értelmessége felmerülne, írom, hogy bizonyos szimulátorok miatt kellett megtenni a cserét.)