Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barohawk
aktív tag
ABSOLUTE.hu-ról idézek:
''Végül: jó választás lehet még az Alesis Monitor One II 199 euróért, de ez passzív; továbbá az Alesis Monitor One MKII (akítv) sem rossz, de nem lett olyan telitalált mint passzív társa (mindezt 375 euróért).''
Itt azt másoltad be hogy az MKII az aktív én csak innen gondoltam, É szerény angol tudásom nem elég hogy megértsem az egészet
Ezért örülök ha valaki felvilágost melyik milyen is.
de akkor egy kicsit meg vagyok zavarodva. Akkor most aktív vagy passzív? -
Hallottam ezt a hangfalat már.
Ereje az nem rossz, kisebb szobában egészen gyomorbamászó mélyei vannak. Viszont a középtartomány nagyon zavaros. Ha sikerül egy párat szerezni olyan 45e körül, akkor talán megérheti, afölött nem érdemes. -
szesa
senior tag
''Alesis Monitor One Studio Reference Monitor ''
Nem hallottam meg ezt de egy igazi ''studio'' hangfal az altalban nem hazimozira valo vagy otthoni kellemes zenehallgatasra.
A hangjuk sokkal nyersebb mint az otthonra szant valtozatok.
Rgo ha nem vagy vajtfulu techbuzi - bocs
) akkor nem vennek studiohangfalat otthonra a helyedbe, persze ha van melle egy komplett hazimozi akor nem szoltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bar teny hogy sok szepet irnak rola es lehet hogy nincs igazam
-
dane
senior tag
idézet a SYNCOPA-ról:
''A kis stúdiók felszerelésekor az egyik legnagyobb érvágás a monitor hangfalak és erősítők beszerzésekor adódik. A fent említett aktív M-Audio után most a sokak által favorizált, TEC Award győztes Alesis Monitor One MkII-es változatát és a hozzá való RA 300 végfokot ajánljuk - szenzációs áron. Ne szalasszátok el a lehetőséget! Miért hallgatóznátok ócskább falakon? ''
69900/db az ára itt + a hozzá való végfok!
Bővebben: link -
dane
senior tag
-
Barohawk
aktív tag
Ki mit tudna mondani erről a hangfalról?
Bővebben: link
Hasznos hozásszólásokat várok
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iqos cigaretta
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 15 Retina - Mid 2014 - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Attól, h valami stúdiós eszköz, még lehet jó otthonra..
) akkor nem vennek studiohangfalat otthonra a helyedbe, persze ha van melle egy komplett hazimozi akor nem szoltam ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)