Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lócitrom
őstag
igen, legnagyobb sajnálatomra ahogy elnézem gyakorlatilag a gyárin kívül nincs rá más eddig. pedig ez a hardver igazán megérdemelte volna, hogy foglalkozzanak vele. egyszerűen indokolatlanul lassú ezzel a rendszerrel. viszont ha mást nem is, de egy-két finomságot fel lehetne pattintani rá legalább. rendes root, host alapú masszív reklámblokkolás. szóval pár apróság mindenképp van rá. kár hogy CM az nincs
-
kokokka
addikt
Ezt már feltettem délután, de semmi változás nem történt, így le is töröltem. Eligazodni sem lehet rajta. Xsak azt nem értem, hogy Neked mit kellett feltenned ahhoz, hogy működjön? Neked is ezt írja az eszközkezelő, amikor hangerő fel + USB bedugással csatlakozol? Próbáltam több kábellel is, de semmi eredmény. Amíg ez nem megy nem merem kirootolni....
-
kokokka
addikt
Időközben rátaláltam az RK USB telepítőjére és fel is tettem. Így már látja az eszközkezelőben ha ezzel a módszerrel akarom indítani, de az Upgrade program semmit sem csinál
Az is érdekes, hogy ha media vagy kamera módban indítom az USB-t akkor itt az eszközkezelőben kiírja, hogy Alcatel EVO7HD. Ha meg USB hibakeresést kapcsolok akkor ezt : "ONE"
-
kokokka
addikt
Köszi, megpróbálom így is. Eddig csak simán, bekapcsolt állapotban dugtam a PC-re, de így nem látta, ezek szerint azért, mert nem úgy csináltam ahogyan írtad. AZ OTG-ért kár, de nem egy katasztrófa (főleg, hogy BT-ről működik), mobilnetes telefont WiFi hostpotra állítva remekül megy.
-
Teta1
csendes tag
Azt elfelejtettem beleírni, hogy mikor a tabletet csatlakoztatod a géphez kikapcsolva, hangerő felfele gombbal a Kábel drivere automatikusan települ, ez egy kis időt vesz igénybe, de utána menni fog, és látja a program a tabletet.
Nálam az USB OTG helperrel sem működik a pendrive csatolás, külső táppal sem. Ugyan úgy kiír mindent, mint a képen, amit feltöltöttél, de mikor csatlakoztatom a pendrive-ot, azt írja, hogy "a meghajtó nem található".
-
kokokka
addikt
Az explorer-em így nevezi pontosan a TAB-ot : TCT ONE TOUCH EVO7HD. Root után (akár sikertelen után is) ha újraraktad a programmal a rendszert, akkor ugyan az a gyári maradt amivel vetted? Visszaáll minden? Csak a gari miatt kérdezem, mert nem attól félek, hogy ettől lesz baja, hanem hogy ha mástól akkor ne hajtsanak el a francba
Egyébként itt is azt írják, amit Te mondasz :http://help.grindr.com/hc/en-us/articles/200301834-Android-Supported-Devices
Ügyes kis lista
-
kokokka
addikt
Igen, mert sajnos most nézem, hogy ez a TAB 7 HD-re vonatkozik
Viszont ez állítólag működik, újraindítás után rootolt lesz a tablet. :
Letöltés, telepítés és indítás : http://data.hu/get/6979970/SuperFlash.rar
Tabon USB hibakeresés bekapcsolása
Várjunk amíg telepíti a drivert, és utána katt a fenti ROOT ikonra
Ezután katt az alsó, narancssárga színű ROOT gombra.
Hagyjuk dolgozni a programot és várjuk meg míg a tablet újraindul.
Újraindulás után már van egy superuser appunk, amia root jogért felelős.Ez egy itteni kolléga szerint (aero. - köszönet Neki a magyar leírásért) működik, a mai napig is ezzel a root-olással használja az Evo 7 HD-ját. Talán hétvégén kicsit szórakozok vele, de most nem érek rá.
Ha megcsinálod írd meg légyszi, hogy Nálad is rootolt-e a program? De elvileg menni kéne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest