- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Több mint egy éve nekem is van egy Albacomp Business V4 (T7300/2GB/250GB/8600M) notebookom. A hálózati csatlakozó cseréjén kívül eddig semmi gond nem volt vele (Azt is én rántottam ki). Debreceni szervízbe adtam le, nagyon rendes volt a srác simán felküldte javításra, pedig egyértelmű az user hiba. Kb. 1hét múlva már mehettem is érte.Nem karcolták össze, nem volt semmi nyoma a javításnak.
Teljesen korrekt kis gép, ár-érték aránya is jó.Játékra se utolsó, arról nem beszélve, tuninggal simán hozta a 8600GT-vel megáldott notebookok teljesítményét, sőt...Igaz én csináltattam hűtést hozzá, de gyárival is lehetett valamennyit emelni az órajeleken.
Egy ideje másik notebookom is van, de néha-néha azért előveszem ezt a kis gépezetet
.
Számomra teljesen pozitív benyomást tett az Albacomp/Mitac mint márka, így ezt a szériát nyugodt szívvel ajánlom bárkinek3DMark05:[link]
3DMark06:[link]Üdv: Retro11
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- BestBuy ruhás topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest