Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Esetleg ehhez a nagyobbik Zalman bordához valami alternatív felfogatási mód? Pl. ragasztószallag? Mostanában itt tárgyalták ki a témát:
Bővebben: link -
Juan D
tag
Helló!
A Speed fan progi a Temp1-re ami nálam az alaplapot jelzi: gyakran megy 50C-ra, ezért gondoltam, hogy jó lenne valami nagyobb NB hűtőt rátenni, viszont nem tudom milyet tegyek rá. Az újabb zalman ... már azzal a ''pattintós'' csavarhelyes móddal fogathatók fel, viszont az enyém ''kampós''. Nem tudom milyet tegyek, s nem tudom hol keressem. Ha valaki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Üzleti előfizetők hirdetései
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest