Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Aktív témák
- 

doc nagyúr ez miert nem fert el pl. ide?  zartam 
- 

magyar1997 tag Sziasztok! 
 AMI biosos alaplappal rendelkezem. A probléma pedig az hogy ma kapcsoltam volna be a gépet és elsem indult a rendszer csak sípolt folyamatosan. Videókártyára vagy ramra gyanakodtam. Először a ramokat át tettem egy másik foglalatba, de akkor is ugyanez volt. Utánna kipróbáltam külön-külön őket de akkor sem volt jó. Videókártyát utánna kivettem akkor jó volt. De volt olyan amikor a ramot a másik két foglalatból nemtettem át, akkor ugyanez volt.. Tehát addig míg átnem tettem egy másik foglalatba. És én ezt most furcsállom. Akkor valószínű hogy a vga fuccsolt be? Ventije pörög mikor bekapcsolom. Vagy esetleg ram foglalat hiba? Előre is köszönöm a válaszotokat! Remélem érthetően írtam le. Remélem érthetően írtam le.
 Irtam egy másik forumra is már ezzel a hibával kapcsolatban.. Ott aztmondták hogy lehet a memóriavezérlő a hibás, vagy gyengélkedik a táp 3.3v ága. És aztmondták hogy minél hamarabb cseréljem le, és hogy az alaplap nemfogja sokáig bírni. Ezért fordulok hozzátok.
 Alaplap: IPIBL LB
 Táp: [link]
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem érthetően írtam le.
 Remélem érthetően írtam le.