- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
sziasztok,
remélem jó helyre írok...segítségeteket szeretném kérni
a probléma a következő lenne:nem tudom hogy az alaplapom vagy mi hibás mert pl ha töltök le valamit mondjuk egy programot azt is néha hibásan szedi le nem lehet telepíteni hiányosnak írja telepítésnél, ha torrentről töltök ott is nagyon sok hash hibával tölt le mindent így van amit 4-5x kell újra töltenem hogy teljes legyen, de nem csak letöltéssel van problémám ha másolok gépen belül dolgokat azokat ugyan úgy hibásan másolja át (telepítésnél hibát ír hogy hiányzik ez vagy az)
Kábelek winchesterek rendben vannak az biztos, a winyókat ellenőriztem a gyártók hibakeresőivel meg most is azok a winyók mennek csak a régi gépemben...és semmi hiba másolásnál és letöltésnél sem (0 hash hibával)...
A ramot is ellenőriztem memtest-el, szerintem a lappal lesz a probléma de kikérném a ti tanácsotokat is hogy szerintetek mi lehet.
előre is köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest