Új hozzászólás Aktív témák
-
[BiG]
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén végre sikerüt levágni a Zalman 7000Al-Cu-ból, hogy rászereljem az Epox 8RDA+ -omra. Első ránézésre ez sikerült is, de sajnos kiderült, hogy azóta nem működik a IDE2 és a LAN. Az IDE-t minden módon próbálgattam. (másik kábellel sem ment és a másikon működő winyó sem ment ezen a csatin. ) a bioszban megnéztem nincs letiltva. Próbáltam bios resetet de az sem segytített.. A LAN-al sok mindent nem tudtam kezdeni egyszerűen nem működik. Win XPSP1 azóta nem látja. Bár win reinstall-t még nem próbáltam De a IDE2-ből kiindulva, hogy a BIOS sem detektál winyót gondolom más/nagyobb baj lehet.
Van valakinek valami ötlete mivel próbálkozhatok még???
Az igaz, hogy le akarom cserélni egy 8RDA6+PRO-ra , de nem godoltam, hogy ezt a kukába fogom dobni...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest