Új hozzászólás Aktív témák
-
[BiG]
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén végre sikerüt levágni a Zalman 7000Al-Cu-ból, hogy rászereljem az Epox 8RDA+ -omra. Első ránézésre ez sikerült is, de sajnos kiderült, hogy azóta nem működik a IDE2 és a LAN. Az IDE-t minden módon próbálgattam. (másik kábellel sem ment és a másikon működő winyó sem ment ezen a csatin. ) a bioszban megnéztem nincs letiltva. Próbáltam bios resetet de az sem segytített.. A LAN-al sok mindent nem tudtam kezdeni egyszerűen nem működik. Win XPSP1 azóta nem látja. Bár win reinstall-t még nem próbáltam De a IDE2-ből kiindulva, hogy a BIOS sem detektál winyót gondolom más/nagyobb baj lehet.
Van valakinek valami ötlete mivel próbálkozhatok még???
Az igaz, hogy le akarom cserélni egy 8RDA6+PRO-ra , de nem godoltam, hogy ezt a kukába fogom dobni...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest