Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy csipog-e, lehet, hogy nem. Anno a TH7II-kön volt egy kétdigites kijelző, ami kijelezte, hogy hol áll meg a lap. SZerintem nem csipog.
De figyi ha kiveszed a procit, és bemész egy kiskerbe (demostudio) vagy használtgép bontóba, akkor tuti kipróbálják neked. -
törölt tag
Az alaplap a következőképpen indul (nagy vonalakban).
self-test, órajelgenerátor tesztje, processzor, memória, vga.
Procit nézd meg egy máisk lapban, hogy megy-e. Ha megy, akkor visszarak, ram nélkül, ahogy a kolléga is írta. Ha csipog a ram miatt, akkor lehet tovább menni, ha nem, akkor azt jelenti, hogy az alaplap a ramtesztig el sem jut. Magyarul ha a procid jó, az alaplap garantáltan halott. -
Loader
tag
Ezeket a dolgokat már mind végigpróbáltam. (Sőt még többet is.)
Köszönöm a hozzászólásokat. Utána nézek az említett topic(ok)nak. -
somodisoma
senior tag
Egyebkent még erintkezesi hibat is el tudok kepzeli, jol mozgasd meg benne pl.: a RAM-ot.
-
somodisoma
senior tag
1: csak proci, meg speaker, semmi mas, se vinyo,se vinyo cable, se VGA, sesemmi.
Na ekkor elvileg egyenletes hosszani csipogas kell. (RAM hiany miatt)
Ha nem csipog, akkor alaplap, vagy proci. (mert a tapot mar ugye probaltad), ha csipog, akkor lehet rakni bele ramot, (utanna megvaltozik a csipogas a VGA hianya miatt.) stb. vinyo, floppy, stb. -
bogingrol
aktív tag
nem tom mi van a gepedben, probald meg csak a legszuksegesebekkel bootoltatni a gepet, ha ugy sem indul, akkor probald meg masik vga-val, ha van ra lehetoseg, esetleg probald ki masik gepen a monitort, vagy mittomen.ez egy burkolt up volt egyebkent.remelem megoldodik a problema (masik ram esetleg, vagy a proci kiprobalasa masik gepeen) egyebkent van par nem indul a gepem totyik, ott irtak okos emberek okossagokat esetleg olvass belejuk

-
Loader
tag
Üdv!
Történ az, hogy a gépem bekapcsoláskor össze vissza csipogott (lassan). Kép az nem volt semmi, a billentyűzeten sem világított a led. A proci melletti memória foglalat nagyon poros volt ezér kitisztítottam, így viszont már nem csipog semmit sem! Szétszedtem,összeraktam, de semmi. BIOS reset is volt, de úgyse. Próbáltam csak procival indítani, de ua.
Egy barátom tápjával is kipróbáltam de nem használt.
A gép: Abit BD7II (845), IP1.6
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest