- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
Nekem ugyan nincs 10+ év rutinom, csak egy bizonytalan állagú barna lével és lelakott halkészlettel átvett 120 literes akváriumom, de ha valami egyensúly felborulni látszott, elmentem a GreenAquába, kérdeztem, mérlegeltem, és általában hallgattam is rájuk. A szűrő alapos pucolás után kapott starter baktériumot, a felszínre a felgyűlő filmréteget evő baktériumot, és skimmert, a fonálalgákra részben szivárványos márnát, átlátszó garnélákat, másrészt algastopper szert, ami az algák számára fontos tápanyagokat bontja el . Szóval rövid tüneti kezelést és hosszútávú későbbi kialakulást megelőző dolgokat is mondtak, egyensúlyozásban segítettek, növényválasztásban, stb. RO vizes dolgokban is, kezdeti betegségekben, kb fél év alatt a pocsolyából stabil vizi élővilág lett, és azóta is tart.
Kis mellékesként van egy agresszívan területvédő endler nőstényem, akit egy idő után inkább elkülönítő hálóban tartottam. Aztán kiugrott egyszer belőle, és megtépázott egy tetrát, akkor beraktam egy 4 literes műanyagvödörbe némi növénnyel. Semmi technika, a fő akvárium vize, külön fény, gépészet nélkül. Ebben úszkált sokáig, néha cserélgetek némi vizet a fő akváriummal. Na ebben a pocsolyában kihordta a szökéskor szerzett terhességét, tucatnyi utódjával elvan benne. Lassan megszánom, és kap saját akváriumot, de a jól beállt akvárium jó minőségű vize csodákra képes. Meg persze a nagy felszín, hogy azért lélegezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest