Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz bollokcs80 #14 üzenetére
Drágák, ez tény.
Nekem ezek munkaeszközök.
Kell egy olyan teló, ami ügyelet során röhögve kibír 24, de inkább 36 órát töltés nélkül, és mindig, megbízhatóan működik. Nincs fagyás, nincs összeomlás, nincs dadogás mondjuk hívások felvételénél, bárhol, bármikor elérnek (14 pro pipa, marad is).
Kell egy óra, ami elmegy 24 órát töltés nélkül, használva, és tudok mondjuk ultrahang közben ránézni, hogy épp kis keres, ki írt, fel kell-e venni, kell-e rá azonnal válaszolni (erre van most a gen. 1 watch SE, ami már-már kevés lesz az akku miatt. Úgyhogy kinéz egy watch 10).
Kell egy fejhallgató, amin jó minőségben lehet zenét hallgatni, bírja az akku, van ANC a külvilágot kizárni, és stabilan képes hívásokat kezelni. Amikor épp pl. polytraumás CT-t nézek, és mindkét kezemet használnám, de mondjuk a neurológus, vagy traumatológus hív, hogy mit látok, és mondjak valamit azonnal, akkor felveszem a hívást a fejhallgatón, beszélek, és közben tudom a képeket nézni. Erre van a Momentum 4... de az nem fér bele, hogy nem csörög, nem tudom felvenni a hívást mert épp nem működik a tapipad, vagy felveszem, aztán mégis a telefonon szólal meg. Meg hívás közben kikapcsol a fejemen, aztán keresem, hogy most hova tűnt a hívó, és hol a telefon. De olyan is volt már hogy felvettem a hívást telefonon, az meg kidobta a másik szobában levő, nem viselt fejhallgatóra, mert épp aktívnak érzékelte. Vagy beszéltem valakivel, volt egy pittyenés, és lerakta a füles a hívást... Nem nagy dolgok, de adott szituban nagyon zavaróak tudnak lenni.
Na, erre gondolkodok egy max-on, hogy csökkenjen az anomáliák mennyisége. Van Airpods III, de konkértan kiesik a fülemből, az agybadugós füleseket meg nem tudom elviselni.
Mások a szempontok. A 4.40 BT stabilabban működött a 12 minivel, mint Momentum 4 jelenleg. Még most is meglenne, csak hülye voltam, és eltörtem a szárát lassan egy éve...Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz bollokcs80 #9 üzenetére
Szerintem helye lenne a piacon, mert prémium fejhallgatókra van igény.
Nekem először egy Sennheiser 4.40 BT volt, teljesen jól működött. Aztán szerettem volna kipróbálni az ANC-t, akkor jött a Momentum 4... Hangzásra nekem teljesen megfelel, a zajszűrése kiváló, az akku ideje meg fantasztikus. Csakhát, olyan hülyeségei vannak a 14 pro-val használva, ami nálam egy munkaeszköznél nem igazán fér bele. A tapipad meg inkább hátrány, mint előny.
Mondjuk, hangzásra innen BT vonalon nem igen van feljebb, mert maga a BT adatátvitel szab gátat az igazi HiFi minőségnek.
De azért ott motoszkál a fejemben, hogy ki kéne próbálni egy prémium terméket. Meg, azt, hogy milyen amikor a fejhallgató teljesen az ökoszisztémába van integrálva. És itt jönne képbe az Aipods max... csak azt hittem, hogy lesz egy normális frissítés... H2, akku, esetleg vízállóság valamilyen szintem, ilyesmi. Hogy a 2020-as terméket felhozzák 2024 szintjére. De nem... viszont valószínűleg az integráció miatt így is az lesz. Csak a munkahelyemen a 20 óra az jó esetben 3 nap... ami nagyon kevés.
Amúgy azt látom, hogy Apple sem tud igazán mit kezdeni a saját termékével... pedig nem ártana.Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz bollokcs80 #4 üzenetére
Szerintem nagyon jó pozícióban van egy hallokészülékhez hasonlítva, ha a tiszta árakat nézzük. (Nem tudom, milyen TB támogatása van ma itthon egy hallókészüléknek.) Meg, persze, az sem mindegy, milyen hallókészülék. Mert az rendben, hogy a pro tud ilyen funkciót is, de nem minden halláskárosult fogja tudni céleszközként használni. De, egy rétegnek jó lehet.
Tetszik, hogy van benne 'hitelesített' hallásvizsgálat. Orvosi eszközként egy rendelésen nem használnám, mert orvosi eszközt nem vált ki, de mondjuk valakit a családban meggyőzni arról, hogy ideje fülészhez menni, tök jó. És Magyarországon is sok rejtőzködő, vagy fel nem ismert halláskárosult van, akiken lehetne segíteni, ha egyáltalán tudnának róla, hogy ők halláskárosultak...Icewolf || kósza ||
-
victorhun7
tag
válasz bollokcs80 #4 üzenetére
Egy hallókészülék +400k
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Előtte még a Galaxy Buds3-ról lesz anyag. A Huawei nem volt meggyőző az open kialakítással és az ANC-vel FreeBuds 4 és 5 esetén sem, a Galaxy Buds Live-ot mondjuk személy szerint szerettem, mert tök kényelmes volt a fülemben, de hatékonynak azért azt sem merném nevezni. Kíváncsi leszek, bár őszintén szólva most jobban rá vagyok pörögve a Shokz új fülesére, amit az IFA-n láttam.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest