Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

válasz bollokcs80 #9 üzenetére

Szerintem helye lenne a piacon, mert prémium fejhallgatókra van igény.
    Nekem először egy Sennheiser 4.40 BT volt, teljesen jól működött. Aztán szerettem volna kipróbálni az ANC-t, akkor jött a Momentum 4... Hangzásra nekem teljesen megfelel, a zajszűrése kiváló, az akku ideje meg fantasztikus. Csakhát, olyan hülyeségei vannak a 14 pro-val használva, ami nálam egy munkaeszköznél nem igazán fér bele. A tapipad meg inkább hátrány, mint előny.
    Mondjuk, hangzásra innen BT vonalon nem igen van feljebb, mert maga a BT adatátvitel szab gátat az igazi HiFi minőségnek.
    De azért ott motoszkál a fejemben, hogy ki kéne próbálni egy prémium terméket. Meg, azt, hogy milyen amikor a fejhallgató teljesen az ökoszisztémába van integrálva. És itt jönne képbe az Aipods max... csak azt hittem, hogy lesz egy normális frissítés... H2, akku, esetleg vízállóság valamilyen szintem, ilyesmi. Hogy a 2020-as terméket felhozzák 2024 szintjére. De nem... viszont valószínűleg az integráció miatt így is az lesz. Csak a munkahelyemen a 20 óra az jó esetben 3 nap... ami nagyon kevés.

Amúgy azt látom, hogy Apple sem tud igazán mit kezdeni a saját termékével... pedig nem ártana.

Új hozzászólás Aktív témák