Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Az ajánlott Lii 500-hoz tudtok linket kupont hol a legolcsóbb? Ezen felül kellene még egy egyszerű töltő ami tudja a 9V-s elemeket is tölteni. Legjobb lenne egy eszköz... -
dudi6
senior tag
Ez a töltő milyen lehet? link
-
dudi6
senior tag
2-3 hete vettem ezeket, akkor még nem olvastam ezt a fórumot, aztán gondoltam kicsit olvasgatok, főleg töltők terén. Sokat nem bukom... Az miért baj hogy a 120 mA-el tölti a 9V-s akksit? Én direkt örültem amikor megláttam ebayen, hogy nem 10-20 mA amivel 1 hétig tartana feltölteni. (nah jó kicsit túloztam
)
-
dudi6
senior tag
Értem, ezt nem tudtam. Akkor ha jól szuperál ezt fogom használni 9V-s akksikhoz és veszek egy IPC-1l-t.
Még egy kérdésem lenne. IPC-nél olvastam, hogy AA-nál max 3000, AAA-nál max 1000 mah akksit lehet használni. Nekem van 1800 mAh-s AAA-m. Mi fog történni ha az IPC-vel töltöm? Köszönöm -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyasmi töltőt ajánlani mint az IPC-1l csak 9 V elemet is lehet tölteni vele? Nem baj ha kicsit kevesebbet tud.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó töltőt és hozzá akksikat is? Voltcraft IPC-1L és sanyo eneloop-t néztem ki. Esetleg valami helyet ahol olcsón meg lehet venni? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - GODOX XPRO-N vakukioldó (Nikon vázakra)
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- ELADÓ GODOX TT350-N rendszervaku (Nikon)
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest