Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Hali! A nagyobb töltőáramnak talán még Li-ion esetén is van egy kevés élettartamot rövidítő hatása, de nem tudjuk, hogy az az 500mA mennyire ''nagy'', mert nem ismerjük az akku kapacitását (lehet, hogy számára az teljesen normális töltőáram). Másrészt a Li-ion cellák kapacitásvesztése szobahőmérsékleten elég jelentős, akkor is, ha nem használod. Ezért valszeg. a töltőáram nagysága az öregedés mellett nem sok vizet zavar.
Egyébként a Te lejátszód esetén a kétféle töltőáramnak valszeg. egész más oka van: az USB-port terhelhetősége (merthogy arról tölti az akkut, ha jól gondolom). Egy passzív (bus powered) USB hub ugyanis nem tud leadni portonként 100mA-nél többet, míg egy külön megtáplált (self powered) hub max. 500mA-t tud szolgáltatni névlegesen. -
takos
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Sony mp3 lejátszót(NW-E005), amelyben beépített litium-ion akkumulátor van.
2 féle töltés lehetséges:
1,Az első esetben 100mA-val tölt.
2, ebben az esetben 500mA órával tölt.
A kérdésem, milyen hatással van az akkumulátor időtartamára, ha a másodikat választom?
Üdv,
takos -
concret_hp
addikt
-
Ferger
tag
lemerülve nincs sok értelme tárolni

-
Zoltán
őstag
Ha csak tárolom 2 használat között az aksit, akkor lemerítve vagy csurig töltve érdemes? Ha lemerítve tárolom, akkor gáz, hogy nem lesz ''készültségben'' mikor kell.
-
Zoltán
őstag
Ha jó tapasztalatod volt vele, nyugodtan reklámozd. Szóval Duracell. Már csak azért is érdemes reklámozni a jót, mert hátha rájönnek akkor a marketingesek, hogy jó minőségét kell csinálni és akkor majd veszik az emberek. Ha direkt elhallgatjuk, ha valamivel elégedettek vagyunk, minek csináljanak jót, hiszen annak akkor nincs reklámértéke, így nem a minőséggel akarják majd eladni, hanem a reklámmal.
Szóval köszi a tanácsot, vigyázok majd, hogy ne legyen sokat hidegben, meg mindig merítsem le. Egyébként minden aksira (telefon, notebook,...) igaz ez, hogy mindig le kell meríteni? Vagy változó az aksi tipusától függően? (Litium, Li-polymer, Ca, nimh,...) -
Ferger
tag
Nekem be vannak rakva a fényképezőgép tartó táskába,semmi extra, sokáig hidegen ne legyenek, teljesen lemerítem mindig az aksikat - ha van rá mód.
Minőségi holmit vettem , és ezek bírják, ez itt nem reklám helye, ezért nem reklámozok ( a nyuszisat vettem töltőből is, aksiból is)
szerintem nem a te hibád, hogy tönkre mentek. -
Zoltán
őstag
Sziasztok, vettem egy digitális fényképezőgépet a Pálvölgyi-fotóban a Westend alsó szintjén. Elromlott viszont a hozzá vett Cullmann márkájú aksi/aksitöltő. A négy ceruzaelem méretű aksiból szépen sorban 3 elromlott. Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan célszerű tárolni/tölteni/karbantartani ezeket az aksikat, hogy az új készlet (szó nélkül cserélték gariban a Pálvölgyi-fotóban!) , már hosszabb életű legyen? A használati utasítása ugyanis nem magyar nyelvű. Köszi szépen a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Windows 10
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming VG279QM1A IPS 280hz
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest