Aktív témák
-
fluorka
csendes tag
Hello mindenki.
Vigyázzatok Matyi1166 kollégával.
Egy iPhone 3G-t vett volna tőlem, meg volt beszélve hogy elviszi, megkért hogy jegeljem neki, és ennek ellenére még sem vitte el, pedig még mondta is hogy hát neki biztos hogy kell.
Üdv. -
fluorka
csendes tag
Hello mindenki.
Kicsit unatkozom a mai napom után és gondoltam írok egy kis értékelést.
knorbert1992 kolléga Június 19.én pórul járt egy videókártyával.
Egy ASUS HD4830-at cserélt egy DÖGLÖTT (amiről persze nem tudta hogy döglött) Gainward 8800GTX-re (jómagam is ott voltam a cserénél).
Szimpatikus fiatalembernek tűnt az illető(zumi00). A csere is jól lezajlott még el is nevetgéltünk, azomban amikor mentünk haza megnézni hogy jó e akkor néztük hogy csíkoz a képernyő és 1-2 más tünetet is produkált.
Ketten szoktunk járni személyes találkozókra mivel elég jó ismerősöm.
Nem rég nézegettük Norbi barátommal az apróhírdetéseket és mit ad Isten... rátaláltunk egy ASUS 4830ra. Az volt a fúrcsa hogy amikor már priviben beszélgetett Norbi kollégával akkor mondta hogy a ventin nincs rajta az ASUS matrica (ez nekem gyanús volt mert én fosztottam meg tőle)
Ezen kivűl 1-2 apróbb jel is furcsa volt, ugyan úgy Keleti pu. találkozó, óra alatt mint az első alkalommal. Csak a mostani felhasználó neve ultraboy volt. Aki mellesleg lánynak adta ki magát privát üzeneteink során.
Mai napon elmentünk a találkozóra, visszakértük az uriembertől a videókártyát aki egy kis noszogatás utána vissza is adta.
Szóval ezúton szeretnék kérni egy nagyon nagy fekete pontot zumi00 és ultraboy kollégának.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest