Keresés

Aktív témák

• fluorka

csendes tag

Hello mindenki.
    Vigyázzatok Matyi1166 kollégával.
    Egy iPhone 3G-t vett volna tőlem, meg volt beszélve hogy elviszi, megkért hogy jegeljem neki, és ennek ellenére még sem vitte el, pedig még mondta is hogy hát neki biztos hogy kell.
    Üdv. :R

• fluorka

csendes tag

Hello mindenki.
    Kicsit unatkozom a mai napom után és gondoltam írok egy kis értékelést.
    knorbert1992 kolléga Június 19.én pórul járt egy videókártyával.
    Egy ASUS HD4830-at cserélt egy DÖGLÖTT (amiről persze nem tudta hogy döglött) Gainward 8800GTX-re (jómagam is ott voltam a cserénél).
    Szimpatikus fiatalembernek tűnt az illető(zumi00). A csere is jól lezajlott még el is nevetgéltünk, azomban amikor mentünk haza megnézni hogy jó e akkor néztük hogy csíkoz a képernyő és 1-2 más tünetet is produkált.
    Ketten szoktunk járni személyes találkozókra mivel elég jó ismerősöm.
    Nem rég nézegettük Norbi barátommal az apróhírdetéseket és mit ad Isten... rátaláltunk egy ASUS 4830ra. Az volt a fúrcsa hogy amikor már priviben beszélgetett Norbi kollégával akkor mondta hogy a ventin nincs rajta az ASUS matrica (ez nekem gyanús volt mert én fosztottam meg tőle:) )
    Ezen kivűl 1-2 apróbb jel is furcsa volt, ugyan úgy Keleti pu. találkozó, óra alatt mint az első alkalommal. Csak a mostani felhasználó neve ultraboy volt. Aki mellesleg lánynak adta ki magát privát üzeneteink során.
    Mai napon elmentünk a találkozóra, visszakértük az uriembertől a videókártyát aki egy kis noszogatás utána vissza is adta.
    Szóval ezúton szeretnék kérni egy nagyon nagy fekete pontot zumi00 és ultraboy kollégának.

Aktív témák