Aktív témák
-
Fecniii
tag
válasz
asus.ph #12814 üzenetére
Rendben azt még megértem hogy nincs ideje válaszolni, de 2 nappal ezelőtt megegyeztünk, csak arra vártam hogy megadja a számlaszámát. Nem hiszem hogy az számítana ki fizet hamarabb, akkor már jóval előbb tudnia kellett, hogy másnak fogja eladni a kártyát, főleg hogy 6 nappal ezelőtt írtam rá először a kártyával kapcsolatban, csak a lassú válaszolgatás miatt 4 napba tellet, hogy minden infó kiderüljön az áruról, mert pl. a hirdetésben nincs benne, hogy a kártyák amiket árul azok használtak, persze felmerült bennem hogy azok ezért rá is kérdeztem, de ezzel is csak az idő telt. Meg persze az is lehet hogy csak én reagálom túl a dolgot, de mikor rákészíted magad, hogy ilyen jó áron tudsz venni egy álom kártyát akkor szarul esik hogy felültetnek.
-
Fecniii
tag
Fekete pont Joces kollégának.
2 nappal ezelőt jeleztem neki hogy veszek tőle egy videókártyát, erre ma közli velem, hogy eladta másnak, ráadásul nagyon lassan reagál a privátokra, még fent volt miután visszaírtam neki és nem válaszolt vissza, csak másnap. Sajnálom, hogy rossz pontot kellett neki adnom, pedig tényleg nagyon jó áron árulta a kártyát.
Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest