Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
PH-User #9909 üzenetére
Eltelt ismét egy pár nap, most már kezdem azt gondolni, hogy tényleg hiába várom a pénzemet vissza... Mióta az átverés ért Yana076, több dolgot kiderítettem az illetőről és tényleg nem tudom mit tehetnék, hogy visszaszerezzem a lóvét. A google segítségével utánanéztem kicsit az illetőnek, és észrevettem, ekkor és itt Gyimoti János néven regisztrált, most Kis János néven van fent, nekem pedig Nyeste János nevet adott meg a számlaszám elküldésekor. Gondolom a három név egy illetőre utal. Már azóta kicsit szorosabbra fogtam vele a dolgot, hogy ha nem küldi el az igazoló lapot, hogy feladta a lemezeket, kénytelen leszek a zsarukhoz fordulni! Erre ő azt mondja, kiküldi hozzám a rendőröket mert az én otthonomba több száz másolt DVD van és ezt a törvény bünteti! Kérdem én: Ő honnan tudja, hogy az én otthonomban mi van? Írta még azt, hogy nem köteles vissza utalni a pénzt, keressem a postán a csomagomat, ha nincs, akkor az az én bajom! Hogyan keressem, mikor még az azonosítókódot sem küldte el
Mondtam neki, hogy ezt neki kellene megnézni, mert ő adta fel. Szokás szerint nem válaszolt. Akkor írtam neki, hogy elfelejthetünk mindent, ha megmondja pontosan melyik postán adta fel a DVD-ket és én felmegyek Pestre és utána járok! Ez volt 2009-01-21 11:47:50-kor. Azóta is várom a választ... Szerintem nem adott Ő fel semmiféle DVD-ket... Próbáltam hívni, nem vette fel, aztán kikapcsolta. Nem sokkal később barátnőm felhívta és megérdeklődte, hogy van-e DVD-je. Azt mondta, hogy már nem árul DVD-ket, amit barátnőm olvasott, az egy régi hirdetés... Húzta az időt a Kedvesem, erre hirtelen átkapcsolt az ürge és mondta, hogy de van egy haverja akinek van DVD... és egyből kérdezte mikor akarja átvenni a lemezeket... Mondta barátnőm, hogy majd a haverjával megbeszéli. Mondta Yana, hogy ok, majd ő visszahívja. Őt is azóta is hívja... Mit tehetnék, hogy visszakapjam a pénzem?
Egy telefonszám, egy név és egy számlaszám van a birtokomban.
Remélem elég részletesen kifejtettem az újonnan felfedezett dolgokat.
Szeretnék kérni választ a kérdéseimre. Előre is köszönöm.
Üdv. PH-User
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest