Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Hawk1979 #8983 üzenetére
Attól függetlenül, h nem származott belőle anyagi kár, még igaza van.
A topik címe ugyanis arra utal, h kikkel jó vigyázni.
Nekem is volt párszor hasonló esetem, mikor s.o.s-ben kellett volna valami, írtam a gyereknek, erre válasz meg semmi. Persze aktív volt a ph-n, de a válasz már nehezére esett a gyökérnek (napokon keresztül, tehát nem kell most azt mondani, h "nem vette észre szegény")!
A másik hasonló szitu (bocsi, ez már nem tartozik közvetlenül az előző témához), amikor a drága eladó bejelöl minden várost a termék helyéül (mint egy nagy multi, akinek van az országban 40 telephelye), aztán mikor szűkítek a keresésnél naná, h belebotlok. Igaz, h postázik, de ha nekem esetleg sürgős lenne a dolog, mit csináljak? Én már ajánlottam ezügyben orvoslásra azt, h csak egy, max 2 várost lehessen bejelölni, v ha van posta, akkor annak egy külön jelölési lehetőséget. -
VinoRosso
veterán
válasz
Hawk1979 #7316 üzenetére
ugyan már a komoly harcművészek közül egy sem kigyúrt, mert tudják hogy a nyers erő legtöbbször hátrány[link]...Si Jo 60 éves, és nincs 45ös karja sem(direkt!!!), ráadásul közel sem 100 kilo, de nem sokan mernek ellene kiállni 1:1be. [link] [link]
..na komolyabbra fordítva a szót bementem a rendőrségre, de csak az ügyeletes tiszttel beszéltem, mivel a panasziroda csak 4ig volt nyitva, adott egy időpontot csütörtök 9re, akkor megteszem a feljelentést, hacsak nem történik valami csoda.
-
-
magi20
senior tag
válasz
Hawk1979 #6003 üzenetére
ez elötti prividben írtam hogy fel lett adva,és jelezd hogy megkaptad-e.-írtam is hogy simán levélként adtam.-ezután nemjön válasz,csak ez.
kemény 2800ft-ról vagy mennyiről van szó.
Csináltass magadnak egy *** számlát ***.----bemész az otp-be és 1000ft-ért csinálják.-és még nem is kell hozzá kártya.
Múltkori üzletnél miután elküldted a lapot meg a többi cumót vele,rá pár napra le lett tesztelve,és rá 4-5 napra meg is kaptad a pénzt,ami 30000ft volt.----Persze akkor is adjam fel levélbe..Hát ha nem tudsz magadnak csináltatni egy *** bankszámlát *** -----------
ma feladom rózsaszín csekken a pénzt,és mint említettem venném a másik 2 kittet 10000ft-ért.-ezt a postot meg kérd kitörölni,mert ha ezért feketét kapok,amiért valszeg lenyúlta a postás,akkor *** kiverem a balhét.-álljon már meg a lovasút.
[ Módosította: Thrawn ]
-
Zolee11
senior tag
válasz
Hawk1979 #3065 üzenetére
Na igen, ma már rendesen magsasolok mindent, és lehetőleg csak papirokkal veszem a cuccot. Tomika teljesen bíztos benne, hogy ő aztán semmit nem vétett, mert tényleg én vok a hülye, hogy ezt nem vettem észre ,csak mikor baj volt akkor néztem meg jobban...
De akkor is, még engem küld el, mert szutykot sózott rám. Ezt igazából el se hiszem, egy ember nem lehet ilyen pofátlan.MOD: 4 pozitív és 7 negatív értékelés asszem mindent elmond.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest